Проф. Мермерски се спаси от К19 с разработени от него средства

0
235

Всеки може да се възползва от новите продукти

Проф. Мермерски Сн: ФБ

От години проф. Мермерски работи неуморно за подобряване на здравето и за осигуряване на дълголетие.

Вече има успешни разработки, които се намират на пазара.

Във връзка с пандемията от К19, проф. Мермерски успял да възстанови своето здраве, благодарение на негови продукти.

Първият представлява кисело мляко, което лично разработил.



Киселото мляко на проф. Мермерски е изключително полезно. Защото в него именитият български учен е вложил цели 8 на брой пробиотични бактерии. Попаднали в организма, бактериите започват да се захранват с отровите в човешкото тяло. Нашите тела са пълни с отрови, заради лошата храна, която поемаме.

Проф. Мермерски препоръчва за закуска на гладно да се приема едно бурканче от неговото кисело мляко с една лъжичка мед. Млякото едновременно засища и прочиства организма.

Но освен лековитото кисело мляко на проф. Мермерски, важен е целият хранителен режим на хората.

Продукт на проф. Мермерски Сн: ФБ

Второто средство, което проф. Мермерски разработил се използва за профилактика, превенция и защита от вируси, включително и от К19.

Продуктът съдържа тинктура от прополис, пчелен прашец, алое вера, ружа, канела и джинджифил. Прилагайки и този свой продукт, проф. Мермерски изключително леко изкарал К19.

Въпросният продукт може да се ползва при настинка и грип. При хрема, ларингит и фарингит. При трахеит и всякакви инфекциозни, възпалителни и инфекциозни гъбични и  бактериални заболявания.

Проф. Мермерски дал интервю за „Марица“ и споделил с читателите, че е необходимо да се консумират много ябълки. Те са богати на витамини и на пектин. Пектинът притежава способност да абсорбира отровите в организма.

Добре е да се консумира настъргано червено цвекло в комбинация с настъргани ябълки. Както и настъргани моркови с малко мед и зехтин.

Други средства, които са ефикасни, са прополисовата тинктура и прополисът. Те се  приемат с малко топло мляко или с вода. Кромид лук и чесън са ефикасно средство като профилактика при бронхити.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.