Стойчо Керев разкрива важни истини за живота на българите

0
282

Браво на Стойчо Керев!

Стойчо Керев в студиото на ТВ „България 24“

Българският топ журналист и продуцент Стойчо Керев този път е гост и не той задава въпросите. А дава отговорите и прави коментари.

Стойчо Керев е гост на ТВ „България 24“ (bulgaria24.org) в предаването „Хитове в мрежата“ с водещ проф. Пенчо Пенчев.

Стойчо Керев е автор на две книги: „Измамна реалност“ и „Въпрос на гледна точка“. В момента работи по третата си книга. Тя предстои да излезе на книжния пазар, вероятно след няколко месеца.

Проф. Пенчев поставя въпроса с какво ни мами реалността.



„Измамната реалност има свой собствен език“, казва Стойчо Керев. Тя се опитва да го налага така, че всички да повярваме в него“. Достатъчно е да погледнем спектакълът, който се разиграва в политиката и всеки сам може да си даде сметка, че живеем в една измамна реалност.

А по отношение на „Въпрос на гледна точка“, Стойчо Керев обяснява, че всеки човек си има неговата гледна точка. И тя е различна често пъти от тази на околните.

Една от най-големите загадки е тази, свързана с българската азбука и с нейната древност. Друга загадка, от която Стойчо Керев се вълнува е свързана с българската империя в миналото и докъде тя се е простирала. Защото през 681 г. е подписан само един договор с вече съществуваща държава.

А третата загадка е свързана с въпроса дели сме сами във Вселената или има живот и на друго място.

Много хора, включително и проф. Пенчев са имали следното преживяване. Сеща се за някой човек и малко по-късно той звъни по телефона. Това е една от мистериите на мозъка и на мозъчните вълни.

А по-голяма мистерия от тази е какво се случва с душата, след като напусне тялото. Дали тя напуска матрицата или остава в нея.

Не пропускайте видеото долу на ТВ „България 24“.

От въпросите на проф. Пенчев и от коментарите на Стойчо Керев ще научите изключително интересни и полезни факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.