Ново чудо на корта 6 години по-късно: Супер си, Гришо!

0
335

Честито!

Григор Димитров отново постигна чудесен успех, Сн: ФБ

32-годишната българска ракета № 1 Григор Димитров спечели в Бризбейн (Австралия) с 7:6 (5), 6:4 финала на турнира  АТР 250  срещу Холгер Руне от Дания.  20-годишният състезател не можа да надделее над българската фурия.

Гришо сподели, че не е държал трофей отдавна. Победата в Бризбън е втора за Гришо. Предишната е отпреди няколко години. А настоящата титла е девета за Гришо, съобщиха от Нова ТВ.

Холгер Руне е ракета номер осем в света.  Григор Димитров с възхищение каза „Какъв играч и борец, играеш невероятен тенис! Поздравления! Бъдещето е светло пред теб! Най-доброто тепърва предстои.

Много съм уморен, имам нужда от няколко дни почивка. Продължавам напред, гледаме към следващия турнир. Благодаря за подкрепата“, каза Димитров, след като грабна девета титла в кариерата си.



Не пропускайте видеото долу.

Екипът на topactualno.com  поздравява елитния Григор Димитров  за извоюваното високо спортно постижение!

Пожелаваме Ви здраве, късмет, лично щастие, висок дух и силна амбиция, за да постигнете  много нови световни успехи!

В началото на ноември 2023 г. Гришо се беше развилнял на корта.

Специалисти и топ журналисти определиха разиграването като “блестяща игра”, с която Григор Димитров извоюва победа над Даниил Медведев с резултат 6:3, 6:7(4), 7:6(2) в мача от втория кръг на сериите Мастърс 1000, проведен в Париж (столицата на Франция). Това беше последният турнир от тази надпревара за изминалата година.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.