Ал Бано и Ромина Пауър са на седмото небе от щастие: Честито първо внуче!

0
27641

Честито!

Ал Бано и Ромина Пауър вече си имат и първо внуче, Сн: ФБ

Щастливият дядо Ал Бано лично съобщил новината за раждането на неговото първо внуче в края на музикалното ТВ предаване „Гласът”, което се излъчва по италианската телевизия.

Първото внуче на звездната двойка е дете на Кристел. Баща на бебето на дъщерята Кристел е Давор Луксич. Преди 8 години бизнесменът от хърватско-чилийски произход става зет на музикалното творческо семейство.

Бебето е момченце.

Певецът Ал Бано Каризи споделя, че бъде дядо е прекрасна емоция.



От сега очаква с нетърпение бебето да порасне, за да му разказва за своите пътешествия и турнета.  И за чудотворните мощи на трима светци, на които попаднал по време на своите странствания, писаха в „24 часа“ по материали на италианския печат.

Новороденото внуче провокирало творческия импулс на дядото.

Сега той иска да запише нова песен за своя внук. Музиката ще бъде дело на майката Кристел. Тя е надарен композитор.

А докато новата песен бъде готова, чрез видеото долу можете да си припомните някои от най-големите хитове на звездното семейство Ал Бано и Ромина Пауър. Те радваха поколения българи.

През 2010 г.на българския пазар излиза автобиографичната книга на Ал Бано със заглавие „Това е моят живот“.

Творчеството им е познато и в Русия. Например през месец октомври на 2013 г. в Москва, Ал Бано и Ромина Пауър изнасят 3 съвместни концерта с участието на звезди от италианската естрада в московския Crocus City Hall. Концертите са  посветени на 70-годишния юбилей на на Ал Бано.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.