Любовта за тези три зодии е на второ място!Разкошът е първостепенен

0
80

Любовта за тези три зодии не е на челното първо място

Тези зодии обичат лукса, сн. ФБ

За тях преди всичко е важен разкоша. Луксозни ресторанти, скъпарски почивка на екзотични места, мода, но само от висок клас.

Те ценят парите и богатството.

Телците обичат лъскавите неща, парите и луксозните удоволствия в живота.Тяхната планета е Венера, която въплъщава на лукса и любовта.Представителите на тази земна зодия харесват богатата кухнята, обожава луксозни неща и пищна обстановка.

Те са влюбени в разкоша, както и в комфорта. Не се задоволяват с по-малко, нито в храната, нито в живота.Обичат да са облечени в скъпи дрехи и да „миришат“ на разкош.

Представителите на зодия Лъв са лидери и обичат по-фините неща. Те обожават вниманието и да са винаги под прожекторите.

Да са хвалени, забелязвани, харесвани.

Тяхната планета е Слънцето, заради което обожават да са третирани като кралски особи.

Лъвовете процъфтяват в среда, която отразява тяхната царствена природа. Обичат изисканите партита, както и срещата с високопоставени личности.

Везните са познати като естетът в зодиака. Тази въздушна зодия също е управлявана от планетата Венера. Те са ценители на красотата и на елегантността.

Тези социални пеперуди са привлечени от изисканите аспекти в живота. Те харесват да се наслаждават на компанията в изискана и изтънчена обстановка.

Везните също имат влечение към луксозния живот,ценители са на красивото и на пищното.И обичат да се погрижат, за да го постигнат.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.