Мария Бакалова с ново постижение

0
678

Давай, смело напред!

Мария Бакалова, сн: ФБ

Красивата и талантлива българка ще се бори за  „Златна палма“ в новия кинофестивал в Кан, Франция.

Филмът „Стажантът” е на режисьора Али Абаси и има огромен шанс да грабне престижната награда, уведоми telegraph.bg.

Тиери Фремо  – директор на кинофестивала в Кан и Ирис Кноблох – негов президент вече обявиха официалната селекция за 77-ото  издание на фестивала. В нея освен Мария Бакалова  и режисьорът Константин Божанов ще се бори за награда.

Филмът „Стажантът“ разказва за живота на младия Доналд Тръмп през 70-те и 80-те години на ХХ век. Тогава Тръмп търгувал с недвижими имоти.Ролята на младия Тръмп изпълнява Себастиан Стан – актьор с румънски и американски произход.

и е на режисьора Али Абаси. В ролята на младия Доналд Тръмп зрителите ще видят румънско-американския актьор  Лентата проследява живота на днешния милиардер Доналд по времето, когато е търгувал с

ългарка влиза в битката за наградата на кинофестивала в Кан – „Златна палма“.

Мария Бакалова е в официалната селекция на форума с ролята си на Ивана Тръмп – съпругата на екс президента на САЩ Доналд Тръмп.

Директорът на кинофестивала в Кан Тиери Фремо и президентът Ирис Кноблох обявиха официалната селекция на 77-ото му издание. В нея освен Мария Бакалова попада и режисьорът Константин Божанов.

Мария Бакалова изпълнява ролята на Ивана Тръмп – тогава съпруга на бъдещия милиардер и президент на САЩ.

Екипът на  topactualno.com  пожелава на Мария Бакалова здраве, вдъхновение и много нови творчески успехи, с които да ни радва!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.