След среща с НЛО в тялото на пенсионерка е открита пластина

0
310

В тялото на пенсионерка беше открита шокираща находка, за която тя вярва, че е свързана с една нейна среща с НЛО

Става въпрос за пенсионерката от Република Удмуртия Людмила Останина, която през 1989 година преживява нещо много мистериозно в селото си.

Веднъж тя отива към вкъщи от местната железопътна гара, вървейки покрай линията, когато вижда над главата си истинско НЛО, излъчващо ярка светлина и издаващо особен звук, по което забелязва врати и илюминатори.

В следващия момент загадъчното НЛО каца, ярките му светлини напълно угасват, а след няколко минути отново се включват и летателният апарат отлита в нощта.

Разтърсена от преживяното, Людмила се прибира у дома, но след като чува историята й, съпругът й най-категорично й забранява да я споделя с когото и да било, тъй като счита, че съселяните им ще й се подиграват.



25 години по-късно Людмила претърпява операция на гърдата за премахване на туморно образувание, по време на която е открита малка пластинка, озовала се в тялото й по необясним начин.

Накои уфолози обаче считат, че това е свързано със срещата й с НЛО преди десетилетия, тъй като в района са известни още два такива случая през 90-те години.

нло
Людмила вижда НЛО през 1989 година

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.