Очаквайте най-новия сериал “Нещата за живота”! (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

“Нещата за живота”
По идея на Михаил Ангелов

Екип от група млади хора събрали се, за да направят уеб сериал.
Сериалът “Нещата за живота” ще е на тематика животът днес, сивото, цветното, хубавото, лошото .. като цяло времената на 21 век.

Нещата от живота

Нещата от живота

С този сериал ще опишем живота на младежите, на тези които го пропиляват, взимайки различни  химии или пък тези, които се занимават с изкуство.
Сериалът ще се излъчва на сезони, като всеки сезон ще има 5 – 10 епизода.

Във всеки един сезон ще се набляга на всеки един от героите.
В първия сезон ще опишем невъзможната любов, а във втория – за “кифлите” в днешно време или по точно това, че въпреки всичките маски, които носят, те имат своята история.

И така с всеки следващ сезон ще наблягаме на всеки един от героите ни, като ще описваме по-подробно характера и това, което искаме да покажем във филма.

Съвсем скоро ще пуснем и първия епизод на “Нещата за живота”, ще го има в Youtube, Vbox7, както и в страницата ни във Facebook, която е https://www.facebook.com/neshtataotjivotaa
Търсим и участници. Всеки, който иска да участва във филма ни, може да пише на
лично съобщение, както и в страницата на сериала, така и във Facebook https://www.facebook.com/zlobenmc.mishouu – Михаил Ангелов.
Знам, че не можем да оправим България с един сериал, какъвто е “Нещата за живота”, но дори и един човек да накараме да се замисли, значи сме постигнали това, за което се борим.

Нещата от живота

Нещата от живота

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар