Любопитно: Коя котка си според зодията? (Мъркаш или разкъсваш)

0
434

Коя котка се крие в теб

Коя котка отговаря на зодията ти. Според някои древни предания във всеки един от нас, според зодията, носи парченце от този умилкващ се и все пак оставащ малък хищник. И не толкова дребен и безобиден, от семейство Котки.

Сервалът се крие в Овен.Тази котка никога не можеш да я опитомиш. Че кой мъркащ любимец можеш? Но пък няма да те дебне подмолно, а ще го прочетеш в очите й. Това животно е буйно, неконтлируемо, с яростни изблици. Все пак никога не си сигурен на територията му.

Телец съответства на Гепард. Изящно, прелестно, внушително, с неустоим респект. Това животно не напада, но го прави само ако го застрашите. Все пак, не се опитвайте да го дръпнете за опашката! То ще ви повали за отрицателно време и то със сарказъм и неподражаема ирония.

Вашата зодия като котка
Вашата зодия като котка

Близнаци се отъждествяват с една от най-опасните котки в света. Черната пантера е техния символ. Тя е като магнит с красотата и интелекта си, но напада светкавично, без милост. За нея си прочетена книга, не е злопаметна, но е коварна. Докато те мисли, ще те подложи на жестоки изтезания.



Дивата котка е за Рак. Потайна, наблюдава те от разстояние. Но всъщност трудно стигаш до нейната същност. В един момент си мислиш, че вече е питомна, но тя те изненадва с дивото, което е в нея. Не се подвеждай и оцени, че те е допуснала до себе си. Но помни, тя не може да бъде затворена в клетка.

На Лъвът не можа да отговаря друго животно от животинското царство, освен Лъва. Горд, могъщ, излъчващ величие, огромна сила, те са истински лидери! Умеят да хипнотизират и подчиняват околните. Опитате ли се да го повалите, той ще ви отговори с такива тежки думи, че дълго ще си ближете нараненото его.

Животинският еквивалент на Дева е сиамската котка. Тези животни са темпераментни, изключително умни, супер любопитни. Тази котка държи първенството като умел манипулатор. Знае как да се покаже в анй-добра светлина пред непознатите, но става звяр, ако я настъпиш. Не обича да бъде провокирана, не пада по гръб и винаги ще се измъкнеш издран и наранен, ако я разгневиш.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.