Този тест ще разкрие дали сте родени под щастлива звезда

0
493

Ако вярваме на древното мистично учение, наречено Кабала, то съдбата на всеки един от нас е предначертана и не ни остава нищо друго, освен да следваме своя път

Макар да ви звучи на пръв поглед несериозно, че този тест може да разкрие с абсолютна точност дали сте родени под щастлива звезда, то със сигурност ще се уверите, че е така, след като го решите.

Може би всеки един от вас е имал моменти в живота си, в които си е задавал въпроса защо някои хора постигат успехите си с лекота, а на вас ви се налага да полагате неистови усилия, за да постигнете някакъв напредък.
Този тест ще даде ясен отговор на въпроса ви.
Той ще даде отговор и на хората, които си мислят, че нещата в живота им просто се случват от само себе си, докато те си живеят живота.

Ако вярваме на древното мистично учение, наречено Кабала, то съдбата на всеки един от нас е предначертана и не ни остава нищо друго, освен да следваме своя път.
Ако и вие искате да разберете какво ви е предначертала вашата съдба, какво ви очаква в близко или далечно бъдеще, родени ли сте под щастлива звезда, каква е истинската ви същина, можете да научите отговора като решите бързо и лесно този тест.
Гарантираме ви, че ще останете очаровани от резултата!

тест
Ако вярваме на древното мистично учение, наречено Кабала, то съдбата на всеки един от нас е предначертана и не ни остава нищо друго, освен да следваме своя път

В случай, че вече сме ви убедили, че решаването на този тест не е просто губене на време, то не ви остава друго, освен да вземете лист и химикал или пък калкулатор и да видите резултата.
В основата на този изключително точен тест стои числото 142857.
Това не е никак случайно. Хората, разбиращи от тази материя поясняват, че това число е натоварено с космическата хармония в живота.



Към това космическо число ще трябва да добавите и вашето лично, което представлява годината, месеца и датата на раждане и то точно в тази последователност. Ако например сте родени на 10 декември 1974 година, то вашето лично число е 19741210.
Има и още едно малко условие, което трябва да спазите, преди да преминете към разгадаването на резултата.
Трябва да премахнете от полученото число от сбора всички онези цифри, които се повтарят. След това съберете оставащите. Ако сборът от тях е по-голям от 12, ги приведете в едноцифрено число.

В случай, че вече сте свършили всичко това, то е време да научите и резултатите. Ето ги и тях:

1
В случай, че вашият резултат от този бърз и изключително точен тест е единица, то вие със сигурност сте родени под щастлива звезда.
На вас е даден шансът да организирате живота си така, както ви харесва. Не сте подвластни на прищевките на съдбата, така че можете да направите всичко по свой вкус и желание.
Казано с други думи, щастието е като здравето – ако не го забелязвате, значи ви принадлежи.

2
Числото 2 издава, че вие сте от хората с бурен и неуравновесен характер. Тази крайност обаче често ви води проблеми до главата. Положението е поправимо, но за целта ще трябва да преодолеете колебанията и нерешителността си като си поставите ясна цел и следвате всяка стъпка по пътя към изпълнението й.
Не забравяйте, че при вас успехите идват само в резултат на усилен труд.
Съдбата обаче е благосклонна към вас и винаги ви показва правия път. Ако следвате стъпките, ще успеете да изградите живота си точно такъв, какъвто си го представяте.

3
Тройката определено е късметлийско число в случая. На вас за щастие ви е даден шансът да си живеете сравнително леко и спокойно, без да падате в плен на каквито и да било сътресения. Такива хора като вас са рядкост, така че ценете подобаващо този факт.
Макар звездите да ви обичат, ще е добре да не приемате дните си като дар, а да ги цените, тъй като дори и розите имат бодли.

4
Вие определено не сте от късметлиите и трябва да се борите с огромни усилия, за да постигнете това, към което се стремите.
На моменти имате чувството, че само трябва да се протегнете, за да хванете късмета си, но истината се оказва много по-различна.
Добре ще е да не приемате съдбата си като наказание, защото именно благодарение на този факт сте успели да се изградите като борбена и решителна личност със силна воля.
Хубавото при вас е, че е доста трудно да бъде сломен оптимизмът ви.
Според Кабала обаче няма целият ви живот да премине в такива огромни усилия за нищо и ще дойде моментът, в който ще бъдете възнаградени подобаващо.

5
Вие сте борци от класа. Целият ви житейски път е осеян с битки, които в крайна сметка успявате да спечелите. Този факт обяснява и защо сте от хората, които ценят всяка една от победите си. Само вие си знаете колко усилия и лишения ви е коствала всяка една от тях.
Единственото място, на което нямате забележителни успехи, е сферата на любовта, но не се отчайвайте и на вашия небосклон ще изгрее слънце. Съдбата ви казва да търсите голямото, докато все още е малко.

6
В случай, че това е вашето число, то несъмнено вината за липсата на късмет си е изцяло ваша.
Притежавате твърде необуздан характер и именно в него се корени причината за това да се лишавате от успеха, който обикновено е само на една ръка разстояние от вас.
При вас бунтарската природа е по-скоро негатив, който ще трябва да преодолеете, ако искате нещата ви да тръгнат както трябва. Ако успеете да овладеете бунтарството си, всичко ще се нареди както трябва.
Не забравяйте да бъдете откровени не само със себе си, а и с околните, тъй като това също ще ви донесе огромна полза.

7
Несъмнено вие сте от хората, които съдбата обича.
Тя често ви дава шансове, но често лекомислието е това, което ви пречи да се възползвате максимално от тях. В никакъв случай не пропускайте щастието ви да отлети, щом усетите, че е при вас го хванете и го дръжте здраво. Останете позитивно настроени и не забравяйте, че най-сигурният път към успеха е търпението.

8
За съжаление вие сте от хората, които животът е лишил от късмет. Всъщност истината е малко по-различна, макар на пръв поглед да изглежда точно така. Вие не умеете да балансирате и често се лъкатушите между крайностите в характера си и именно това става причина да достигнете до късмета си.
Най-добре е да не задълбавате в това да се оплаквате от превратностите на съдбата, а да вземете живота си в ръце и действате със замах.
Не забравяйте и за принципа на Кабала, който гласи, че тези, които се оплакват от съдбата си се оплакват единствено от себе си.

9
За да се възползвате от шансовете, които ви предоставя съдбата, ще трябва да преодолеете липсата на увереност и кураж.
Не забравяйте, че само тези, които не опитват не допускат грешки.
Не се притеснявайте от грешките си, защото те ви помагат да натрупате нужния опит. Ще успеете да се справите най-добре с предизвикателствата именно със силата на духа си.

10
Вие сте двойни щастливци, защото не само сте родени под щастлива звезда, а и знаете много добре как да успявате.
Звездите обаче ви съветват да не си поставяте твърде високи цели, за които и самите вие знаете, че са недостижими. Не забравяйте, че понякога твърде големите амбиции могат да ви подхлъзнат много лошо.

11
Вие сте от малкото щастливци, които с минимални усилия успяват да пожънат невероятни успехи.
Фактът, който ви помага в ежедневните битки е, че се чувствате изключително комфортно в кожата си. Винаги се чувствате достатъчно мотивирани и продължавате да се развивате дори в моментите, когато на пръв поглед ви се струва, че сте постигнали всичко, за което сте мечтали.

12
Ако това е вашето число, то несъмнено ви казва, че е крайно време да спрете да мислите за хората около вас и за това как да задоволите капризите им и да ги направите щастливи. Време е да поставите на първо място собствените си нужди, защото вие несъмнено също имате такива и това, че сте ги пренебрегвали толкова много време ви прави мечешка услуга. Макар принципно липсата на себелюбие да е похвално, при вас то ви пречи, тъй като именно то е причината да сте с толкова колеблив характер и да не можете да достигнете до хармонията, към която се стремите от толкова дълго време. Не чакайте настъпването на точния миг, а се възползвайте максимално от шансовете, които ви поднася съдбата.

Вероятно след всичко прочетено сте се убедили сами, че този тест наистина е много точен. Следващата стъпка, която трябва да предприемете обаче е да преначертаете плановете си в зависимост от вашите силни и слаби страни. Дори и да сте от хората, при които нещата се получават по трудния начин, не трябва да се отчайвате и не забравяйте, че именно този факт ви е изградило като силни личности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.