Киро Скалата проговори за убития Николай: Аз го вдъхнових!

0
532

Киро Скалата е близък с Анита Мейзер от много години, но е дал тласък в живота и на нейния съпруг!

Николай Димов е бил приятел с Киро Скалата, както е била и жена му. Именно това приятелство е подтикнало Ники да започне да се занимава с културизъм, пише Blitz.bg.

„Преди години аз вдъхнових Николай да започне със спорта. Разказах му няколко истории за културизъм и филми. Така започна всичко при него.“ – споделя Киро Скалата.

Той проговори и за здравословното състояние на покойния Николай. То не е било известно на никого, но по всяка вероятност е взимал стимуланти.

Киро Скалата
Киро Скалата

„Невъзможно е да поддържаш мускулатурата си за бодибилдинг, без да приемаш стероиди и анаболи. Не знам дали това е изиграло роля при смъртта на Николай, нямам информация да е предозирал хапчетата.“ – разказва още Киро Скалата.



Той е бил първият човек, с когото Анита Мейзер се е свързала след убийството на Ники. Часът е бил около 3 сутринта, а силиконката е потърсила най-добрия си приятел за съвет.

„Казах ѝ „Защо звъниш на мен, звънни на 160!“.“ – разкрива Киро Скалата.

Самият той обаче също е разследван по случая. Въпреки че няма данни да е замесен в убийството на Николай Димов, следователите считат, че може да знае нещо в повече, тъй като е много близък с Анита Мейзер.

Дори се говори, че бившата Мисис България е кръшкала на Николай именно със Скалата. Двамата са били хващани в доста интересни пози и ситуации, които говорят точно за това.

Все още тече с пълна сила разследването. Засега Анита остава в ареста, но се появи любопитна информация, касаеща я за следващите два месеца.

От „Вип Брадър“ са се свързали с адвоката на Мейзер с молба тя да бъде пусната за участие в шоуто. Разбира се, в Къщата ще бъде непрестанно под стража.

Целта на Нико Тупарев и компания явно е да постигнат прецедент в историята на това риалити в цял свят, вкарвайки в него съквартирант, убил човек и бъдещ затовник.

Още обаче не е ясно дали молбата ще бъде удовлетворена и дали изобщо това е възможно по закон.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.