След сватбата: Зетът на Христо Стоичков му е бесен!

0
501

Лука Белич, който се ожени за щерката на Христо Стоичков, недоумява как е могъл Камата да вдигне такъв скандал!

Отношенията между Стоичков и новия му зет могат сериозно да пострадат. Оказва се, че бившият хърватски тенисист изобщо не толерира насилието и строго осъжда подобно поведение.

Лука Белич останал шокиран и потресен от факта, че бъдещият му тогава тъст е налетял на бой на шофьора на „България днес“. Хърватинът бил не само бесен, но и разочарован.

Най-голямата му болка била, че бащата на жена му не е видял някои от моментите по време на церемонията. Говори се, че Христина го приела много тежко, което на практика ядосало Лука.

Христо Стоичков ги злепостави на сватбата им
Христо Стоичков ги злепостави на сватбата им

В крайна сметка Камата се извинил на младоженците, че ги е злепоставил, но не се разкаял за поведението си. Напротив, той продължавал да смята, че е бил в правото си да постъпи така.



Днес се завъртя информация, че пострадалият шофьор ще съди Стоичков за побой. Медицинското вече му било готово и въпрос на часове е да се стигне до подаване на жалба.

Ицо обаче все още отричал, че е пребил въпросния водач на МПС. Той дори разправял пред всички, че нарочно го изкарват бияч, за да могат да вземат пари от него.

В интерес на истината следите от боя, които шофьорът показа днес пред камерата на Нова ТВ, не са много явни и будят въпросителни дали изобщо са от удари на Стоичков.

Каквато и да е истината, ясно е, че Христо се е държал недопустимо за името и ранга си в обществото. Омразата му към журналистите, която датира от 30 години насам, този път му изигра много лош номер.

Говори се, че Лука Белич по принцип не бил много близък с бащата на жена си и след тази случка най-вероятно ще се отдалечи още повече от него.

В същото време Стоичков демонстрирал по-голяма симпатия към съпруга на другата си дъщеря  – Мика. Той и Айкут прекарвали много време заедно и имали повече общи интереси, тъй като и турчинът следял футбола.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.