„Гласът на България“ има своя нов герой! (ВИДЕО)

0
267

„Гласът на България“ стартира, а с него стартираха и сензациите в българската музика!

Едно от предаванията с най-висока популярност у нас даде началото на своя нов сезон. „Гласът на България“ се появи в ефира на Би Ти Ви, за да взриви отново всички зрители, видя TOPactualno.com.

Първото изпълнение, което бие много на очи в тазгодишното издание на музикалното риалити, е това на Никола Константинов. Младежът е на 24 г. и от гр. София.

Цялото му изпълнение приличаше по-скоро на женско, но в крайна сметка се оказа негово. Той се яви със завеса, за да може да не му влияе това дали някой от журито ще се обърне или не.

Никола грабна и четиримата от журито на „Гласът на България“. Той получи силни покани от всички отбори, но в крайна сметка избра Графа



Гласът на България
Никола Константинов от София направи фурор в „Гласът на България“

24-годишният певец е фен на Владимир Ампов и това е причината да избере него. Ники е израснал с песните на Влади. Докато Иван Лечев, Поли Генова и Камелия са доста по-далеч от него като музиканти.

„Много се радвам, че съм неговият избор, защото виждам нещо феноменално в него. Ще разбием конкуренцията.“ – споделя с усмивка Графа.

„Гласът на България“ е едно от предизвикателствата, които изпълнителят на „А дано, ама надали“ прави в живота си. Той по принцип никак не обича подобни прояви като жури, а предпочита да си бъде просто певец и продуцент.

„Приех поканата с известна доза риск. Това е нещо ново за мен, но много се радвам, че рискувах.“ – твърди Графа.

Този сезон „Гласът на България“ ще се конкурира с „Като две капки вода“. Макар с различни концепции, двете предавания ще се борят за рейтинг с пълна сила.

Оставяме ви с изпълнението на Никола Константинов. Вълшебният му глас нищо чудно да го докара чак до финала на предаването.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.