Тези две съставки вършат чудеса: Лекуват 12 болести, слабеете и се разкрасявате с тях!

0
277

Тези две съставки наистина вършат чудеса

Тези две съставки ги има всеки в дома си. И изобщо не са скъпи. А ползите са повече от невероятни. Рициновото масло и содата за хляб поотделно също са полезни. Но двете в смес са направо взривоопасни за здравето, красотата и фигурата ви.

съставки
С тези две съставки лекувате почти всичко

Смес от двете съставки е ефикасно средство срещу рани и охлузвания. Просто намажете с нея нараненото място и оставете да действа. Същата смес от рациново мясло и сода за хляб унищожава брадавици и папиломи. Те изчезват няколко седмици, след като се мажат редовно.

Хроничната диария също се лекува с тази чудотворна смес. Направете компрес от двете съставки и го положете в долната част на корема. И се отървавате от това досадно заболяване.

Рациновото масло има обратния ефект.



Просто приемете две две супени лъжици на ден от вълшебното масло и стомахът ви ще се разхлаби гарантирано.

Сода за хляб, ако се смеси с няколко капки рациново масло, чисти перфектно тъмните петна по кожата. Нанесете от сместа на засегнатите участъци и само след няколко процедури те ще избледнеят.

Няколко капки от рациновото масло ще намалят сърбежите ви след като ви ухапят насекоми. Съставките действат и срещу гъбички по краката. Третирайте ги с този мехлем и ще се удивите от ефекта.

Ежедневният масаж на смес от рициново масло и сода за хляб ще стимулира растежа на косата. Доказано действа!Компрес от двете съставки, положен на кръста, помага срещу секване и болки в тази област.

Редовният масаж на ставите със сместа от двете съставки премахват болките и отлагането на соли в тях. Намажете клепачите си с нея преди лягане и ще премахне подуването и зачервяването им. Универсално средство срещу сезонните алергии.

Тези две съставки правят фигурата ви елегантна. Взимайте само по пет капки от рациновото масло всяка сутрин и ще се чувствате много по-добре.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.