Всички българи отново останахме излъгани

0
467

Едно неочаквано и сензационно разкритие от ТОП журналист накара всички българи да се замислим сериозно как ни мамят

През 2011 г. в България беше проведено преброяване на всички българи. Тогава НСИ (Национален статистически институт) изнесе крайния резултат, който показа, че броят на населението на страната е 7 364 570 души, а през месец декември на 2013 г. населението е намаляло и е станало   7 245 677  човека.

Григор Лилов е разследващ журналист, който открил стряскащи факти. Една справка, която е с гриф „конфиденциално“, а не просто секретно или поверително, показва, че населението на България през 2011 г.  е било 5 758 301 човека.

българи
Всички българи заедно

Тази справка е публикувана във Фейсбук и в някои медии като mignews.info и noligarh.com.

Всички българи отново останахме излъгани, но защо.Кой има интерес да крие реалната численост на нашето население?

Защо по време на проведения Национален референдум относно АЕЦ, броят на всички българи беше  6 950 900 човека?

Защо  на извънредните парламентарни избори през 2013 г.  в основния списък са заложени  6 919 260 човека  + 129 016 към  допълнителния списък + 19 227 души са дописани в самия ден на гласуването.

българи
Колко всъщност сме всички българи? Ако кликнете върху справката, тя ще се увеличи

Общият брой е  7 067 503 българи избиратели. Означава ли това, че НСИ не е независима, а съвсем зависима институция и че политиците у нас дърпат конците по такъв начин, че манипулират грозно всички българи?

До сега гласуването ставаше по желание. В момента в парламента се спряга амбицията на Сергей Станишев и други политици да въведат задължително гласуване.

Ако сензационните разкрития на журналиста Григор Лилов се окажат достоверни, коя политическа партия ще изкупи несъществуващите души на българите?

5 758 301 душ

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.