Много грозно! Как можа, Глория? (Потресаваща случка с участието на певицата)

0
348

Глория предизвика вниманието с шокираща постъпка!

Примата на поп-фолка – красивата Глория, възмути мнозина преди дни. Тя направи нещо, от което би трябвало да потъне в земята от срам.

Глория
Глория възмути с поведението си в квартален магазин

Читател на сайта HotArena.net информира, че певицата е прередила възрастна жена на опашка в магазин за хранителни стоки. Оправданието й е било, че има само едно нещо и бърза.

На всичкото отгоре Глория дори не се извинила на жената и през цялото време се държала много арогантно, с огромно самочувствие.

Това събрало погледите на всички в магазинчето в кв. „Павлово“, където изпълнителката на „Уморих се от теб“ живее. След това всички са я обсъждали с часове.



Надменността на Глория не е нещо ново. Тя винаги е имала славата на една от певиците, които се имат за нещо повече от неизвестните хора.

В магазина обаче е имало предимно по-възрастни хора, а точно такива са феновете на Гло вече. Някои от тях действително много харесвали песните на фолк дивата и останали много разочаровани, когато видели какво направила тя на опашката.

Интересното е, че Глория не успя да предаде тази своя надменност на дъщеря си. Симона е много по-скромна и това се видя в „Гласът на България“ преди година. Явно е наследила това си качество от баща си.

Самата прима отрича да е надменна и твърди, че просто не допуска близо до себе си кой да е. Затова изглеждала доста студена пред хората, които не са й близки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.