Жестокият убиец на Надя обжалва, 1 г. без красивата абитуриентка Стефка

0
441

Преди 15 месеца България беше потресена от зверското деяние на жесток убиец, който унищожи младата и чаровна Надя

Нашите читатели сигурно си спомнят многото репортажи по ТВ медии за убийството на Надя от Исперих, която на 19 години беше погубена от нейния бивш приятел от инат и от ревност.

Това не беше просто убийство. Това беше зверско и неописуемо убийство, при което трупът на злощастната млада жертва беше натикано в гората в хралупата на една лисица.

убиец
Надя и Стефка – две хубави млади българки,  погубени от своя гаден убиец

След продължително издирване убиецът беше заловен от МВР, а след като беше притиснат, той заведе разследващите на мястото, на което беше скрил тленните останки на момичето.

Окръжен съд Разград присъди убиецът на Надя Танжу Ведат да заплати кръвнина на семейството на погубената млада българка в размер на 200 хил. лв.Адвокатът на жестокия убиец обжалва пред Апелативен съд Варна. Мотивът му е, че бил лишен от адвокат, който да го защитава през първите 3 дена от неговото задържане.

Един измислен адвокатски трик, с който да се протакат делата и да се отлага изпълнението на реалната присъда.

Трагедията на младата Надя ни препраща към друга не по-малко свирепа трагедия – на Стефка Маджарова от гр. Пловдив.

Малко след бала, красивата, умна и талантлива абитуриентка Стефка беше пребита и насила удавена в микроязовир от нейния бивш приятел Владимир.

Заловен от полицията, подучен от неговия защитник, Владимир постоянно твърдеше, че било нещастен случай – Стефка се хлъзнала и паднала във водата, а нейният убиец се прибрал у дома без да потърси помощ някой да я спаси.

Тялото на Стефка трябваше да остане 90 дена в моргата, докато разследващите направиха всички възможни експертизи, за да докажат, че наглият убиец лъже нахално и успяха.

Мир на праха на Надя и на Стефка!

Дано БГ правосъдие да прояви разум и да накаже виновния убиец строго!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.