Горещ хороскоп за Лято 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
399

За някои летният сезон се очертава изпълнен с приятни емоции и изживявания

Горещият летен хороскоп ще ви разкрие всички изненади и сбъднати мечти, които ще ви донесе предстоящото лято.

хороскоп
За някои летният сезон се очертава изпълнен с приятни емоции и изживявания

Намираме се на прага на астрономическото лято и вероятно мнозина от вас изгарят от желание да разберат какво ще им донесе Лято 2018.

Е, вместо да продължавате да се питате, прочетете горещия летен хороскоп и ще разберете. Ето какво вещае той:

Козирог
Със сигурност всеки един от вас разбира по различен начин щастието и в това няма нищо странно. За едни то се измерва в любов, за други в пари, за трети в друго и така… Вашият горещ летен хороскоп вещае, че каквито и да са разбиранията ви за щастие, то несъмнено ще го получите в пълен размер през това лято.



Немалка част от представителите на зодията най-после ще усетят вътрешния мир, който търсят от доста време насам. Вече ще можете да заспивате спокойни и щастливи, а всяка сутрин, щом се събудите, светът ще ви изглежда като прекрасно място за живеене. На какво ли ще се дължи тази промяна? Може би ще се влюбите…

Водолей
Ако трябва да опишем какво предстои на Водолеите според горещия летен хороскоп, то трябва да посочи, че всяко нещо, което не е свързано с любовта, ще са празни приказки. Истината е, че се намирате в етап, който е изключително подходящ за партньорски и романтични взаимоотношения.

От 12 август за вас ще започне 13-месечният период, в който Юпитер навлиза в Дева – осмият дом. Той е отговорен за сливането и за интимните връзки. Казано с други думи – на представителите на зодия Водолей им предстои да изживеят едно красиво романтично изживяване, което може да прерасне в сериозно обвързване.

Риби
Вие винаги се стараете да помогнете на всички нуждаещи се. Това лято най-накрая ще ви предостави възможността да започнете да плувате гордо в свои води.
Себеотрицанието ви ще бъде забелязано, а творческите ви усилия – щедро възнаградени.

Помощта не винаги трябва да бъде безвъзмездна. Представителите на зодия Риби най-накрая ще разберат това и то за щастие по възможно най-приятния за тях начин. Ще получите щедро възнаграждение в знак на благодарност.

От средата на тази година ще бъде даден старт на неудържим възход в кариерен план. Единственото, което се иска от вас е да се стегнете и да вземете юздите в свои ръце. Можете да сте повече от сигурни, че резултатите от тези ви усилия, няма да закъснеят, пише
zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.