Червеният конец е най-могъщия амулет! (Вижте как да го носите правилно)

0
602

Червеният конец е най-силният амулет!

Червеният конец има огромна сила. Нашите деди са връзвали червен конец на китките си, за да се предпазват от зли очи и уроки.

конец
Червеният конец на ръката ви защитава

Те са го правели, за да защитят самоличността си и близките си хора от беди и нещастия.

Слагали са го на лявата си ръка. Според хора, запознати с окултното, така той предпазват тялото ни от негативи.

И са защитавали енергията и аурата ни от външно вмешателство и злини.Но червеният конец не е елементарен. Той представлява юдейски кабалистичен атрибут. Според поверието червената вълнена нишка предпазва от негативна енергия.

Тя винаги е била много силен амулет. Червеният конец притежава огромна сила. Вързан на лявата ви ръка, той има силата да ни отърве от проблемите.

В състояние е да ни предпази от финансови, лични и здравословни проблеми.

Червената гривна притежава това качество не само заради цвета и мястото. Силата й се крие най-вече в седемте възела, чрез които се задържа на ръката.

Именно те привличат всички негативи, които могат да бъдат изпратени срещу вас. Седемте възела означават всичките духовни измерения.

Важно условие е гривната да не е направена саморъчно, а да е купена или подарена.Тогава мощта й е голяма. Освен това е за предпочитане червения конец да ви го завърже скъп за вас човек.

За да има ефект, хубаво е червената гривна да се носи между 12 и 40 дни.

След като този срок мине, трябва да го свалите и унищожите. Не го ли направете, събраната негативна енергия във възлите ще започне да действа против вас, предупреждават езотериците.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.