Стойчо Керев разплита загадката, наречена прераждане (ВИДЕО)

0
2372

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни отвеждат на едно уникално пътешествие към света на Отвъдното, паралелните Вселени и прераждането

В предаването „Новото познание“ гостува писателят Христо Нанев.

Стойчо Керев
Стойчо Керев

Двамата със Стойчо Керев обсъждат вечната тема за живота след смъртта и прераждането.

„Прераждане – еволюция“ (част 1 и част 2) е една уникална книга, от която всеки може да почерпи от знанието на Христо Нанев, събирано през годините.

В студиото на предаването писателят разказва, че от извършените от него регресии, е научил уникални неща.Има хора, които идват на Земята отново, след като тук са били преди.

През последните години се раждат много деца, чиито души никога до сега не са присъствали на Земята и те не са натоварени със земна карма.

Тези деца сега и когато пораснат ще дават на човечеството ново познание.

Някои от тях са новосъздадени от Твореца души.

Други са водили съществуване в различни от човешкото състояния.

Например, като фрактали. Това са  плазми, които  съществуват в ядрото на различни планети, включително и на Слънцето. Те са разумни същества, но могат да издържат до температура от 3000 градуса по Целзий.

Докато са били  в такова състояние, душите са събрали познание, което бидейки в човешки вид, могат да го дадат на земните жители.

При една регресия се оказало, че мъжът е живял като извънземен в предишен живот. Той пътувал със специален космически кораб и опознавал Космоса. Минавал даже през черни дупки.

Още изключително интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на писателя Христо Нанев от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.