Стойчо Керев ни потапя в света на неизвестното (ВИДЕО)

0
537

Журналистът и продуцент  Стойчо Керев и  неговият гост коментират една от най-интересните теми, свързани с неизвестното познание

В поредицата „Новото познание“ гост на Стойчо Керев е Александър Миланов.

Стойчо Керев
Стойчо Керев ни запознава с една изключително любопитна тема

Въпросът за звездните портали винаги е предизвиквал изключителен интерес не само от страна на учените, но и сред любознателните хора.

До неотдавна голяма част от важната информация за света около нас е била пазена от различни духовни школи. Това е част от неизвестното познание.

Но след 2000-та година светът навлиза в т.нар. цикъл на звездно активиране.Благодарение на това, че на Земята са били извършени различни положителни действия, планетата започва да се настройва на честотата на 12-то измерение.

Това става с помощта на звездното активиране.

Съществуват 2 вида портали, казва Александър Малинов.

Човешкото тяло притежава чакри. През тези канали се извършва определена енергийна динамика. Както и контакт с другите измерения.

Чакрите съответстват на звездни портали на планетата.

Но има и друг вид канали, наречени катара центрове.

Например, за да се активира катара центърът, който се намира в Мачу Пикчу, трябва да се задейства Ватикана в Италия.

Мястото на Ватикана съвсем не е избрано случайно.

От най-древни времена в различните религии и митологии се говори за различни места на Земята, през които проникват ангели и други същества.

Това познание не е за обща култура. То дава възможност на всеки човек да развива своя вътрешен потенциал и заложените в него програми, с които може да направи активни определени центрове на Земята.

Това става посредством изтегляне на определени кодове от човека, които остават на дадено място. Връзката е свещена, а такива хора са родени със специална мисия.

Звездните портали на Земята всъщност са чакрите на планетата.

Още изключително интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Александър Миланов от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.