Астрологът Оксана Станчева направи прогноза за 2019 година

0
918

Цялата 2019 година ще бъде изпълнена с късмет, научаваме от астрологичната прогноза на астролога Оксана Станчева

Щастие, успехи и късмет ще имат всички зодии през 2019 г.

Оксана Станчева
Оксана Станчева

Причината е в планетата Юпитер, която управлява настоящата година.

Юпитер е свързан точно с късмета, с добрия шанс и с щастието. Това се случва един път на 12 години. Затова трябва да се възползвате от този факт по най-добрия начин.

За Българя 2019 г. ще бъде много по-добра от изминалите няколко. Ще има добри възможности за повишаване качеството на живот на всички българи.



Подобряване състоянието на международните финанси ще донесе по-добро материално благополучие и за българите. Ще има големи успехи в сферата на недвижимите имоти и на туризма.

В личен план цялата 2019 г. ще бъде благоприятна за сключване на брак, за създаване на семейства и раждане на деца. Децата, които са родени през тази година ще имат голям късмет в живота, казва Оксана Станчева. През 2019 г. семейства с 1 и 2 деца ще решат да си родят още деца.

През годината планетата Уран влиза в знака на Телец. Това означава, че се създава реална възможност за  материализиране на своите мечти.

Политическата обстановка в страната няма да бъде спокойна.

Ще има смяна на министри и на хора, които заемат висши позиции. Очертават се нови стачки. Ще има скандали и доста инфарктни ситуации още от началото на годината. На моменти кабинетът ще „виси на косъм“. Но след като е успял да оцелее през много по-трудната 2018, ще оцелее и през 2019 г. Няма да има предсрочни парламентарни избори.

По света през годината ще има много мощни природни катаклизми като земетресения, пожари и наводнения. България ще се размине само с дребни беди.

Политическата обстановка в целия свят ще бъде сложна. Не се очертава нова война, но са възможни военни конфликти, писа Кмета.БГ.

През 2019 г. Ретрограден Меркурий ще се прояви 3 пъти. През месец март, месец юли и през месец ноември. Тези периоди изискват повишено внимание с договорите, комуникациите, технологиите и пътуванията.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.