Стойчо Керев при Росен Петров за някои родни и световни конспирации (+видео)

0
702

В поредицата „Операция: Исторя“ по Bulgaria ON AIR Росен Петров и Стойчо Керев повдигат завесата на някои родни и световни конспирации

Гост на Росен Петров е Стойчо Керев

Когато стане дума за световна конспирация, в съзнанието на много българи изникват две възможности.

САЩ или Русия.

По този повод Росен Петров попита Стойчо Керев какво изниква в неговото съзнание, когато се каже „американски президент“.

Стойчо Керев казва, че не си представя някой конкретен президент, а прави асоциация с Белия дом. Т.е. с институцията президент.



Америка е държава, изградена на базата на философия, а не на базата на история. Затова тя съдържа в себе си до голяма степен знанието на нейните създатели.

Росен Петров напомня, че когато стане дума за президент на САЩ, много хора се сещат точно за Кенеди. Защо е така? Стойчо Керев коментира, че Кенеди е най-симпатичният президент на Америка. Той произхожда от публично неодобряван род, но е човек, дръзнал да прави реформи в страната.

Според конспиративните теории, кланът Кенеди е бил прокълнат. Кой и кога е изрекъл това проклятие, не е ясно. Но почти всички негови наследници са били убити.

Джон Кенеди е симпатичен, не само защото е млад, но и понеже винаги е усмихнат. Внася една различност в президентската институция на САЩ.  Той е лицето на модерна Америка. Обичан от народа и дълбоко мразен от неговите врагове.

Още интересни факти ще научите от първата част на разговора  ТУК от 12-та минута на видеото.

Вторият интересен въпрос е свързан със скритата власт.

Росен Петров не знае дали съществува точно скрита власт, но е убеден, че има закрита власт, до която не може всеки да достигне. Без значение дали са определени като масони или други, има хора, които стоят някъде и наблюдават отстрани какво се случва по света под тяхна диктовка.

На 6 декември 1990 г. у нас военните решават да предприемат едно голямо ново начинание. Генералният щаб на Българската армия дава зелена светлина за Царичина.

Много хора смятат, че военните са подведени. Но Стойчо Керев дава пример от САЩ. Адмирал Бърд изпраща Военноморските сили на Америка да търсят чужди цивилизации на полюс, на който никой не е стъпвал. Също така забраняват полетите над определени зони.

Още интересни факти ще научите от въпросите на Росен Петров и от коментарите на Стойчо Керев от видеото долу, което е втора част на предаването.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.