Джип премаза дете на 4 години и го погуби

0
703

Страшна трагедия споходи и почерни едно българско семейство! Тяхното дете на 4 години беше премазано от джип

Джип тръгна сам и прегази дете. Съболезнования на цялото семейство!

Около 19:20 часа снощи група деца играели на стръмна улица в казанлъшко село. Във високата част на улицата бил паркиран джип. Експертизата ще покаже какво точно се е случило. Дали ръчната спирачка на джипа е направила проблем, дали не е била използвана или има друга техническа причина? Но паркираният джип, в който не е имало водач, започнал да се движи сам.

Набрал инерция заради наклона, той прегазил момиченце на 4 години. Детето не могло да реагира навреме и да се измести встрани. Откарано е по спешност в болницата в Казанлък. Лекарите започнали спасителна реанимация, но не могли да запазят живота му. Детето починало, уведомиха от Дарик.

Полицията в Казанлък била уведомена и е започнала разследване. Комисар Стойчо Крачолов, директор на казанлъшката полиция коментира, че това е нелеп инцидент. Няма виновен водач за трагедията. Въпреки това, близките на загиналото дете никога няма да могат да го прежалят.

Собственикът на джипа е баща на дете на 6 годинки. Неговото дете също играло на улицата със загиналото момиченце.



Екипът на ТОПактуално.ком изказва съболезнования на всички близки на загиналото момиченце! Съпричастни сме с вашата трагедия!

Момче на 18 години с ментални проблеми направило опит да открадне метални проводници. То е ударено от киловолтовата дъга. Момчето било изхвърлено на земята от 10 метра височина.  20-киловолтова дъга е причина за настъпилата смърт.

Сигнал за трагедията подава мъж от с. Брестовене. Произшествието станало близо до бензиностанцията.

Пристигналият на място екип на Спешна помощ от Кубрат констатирал смъртта. Дежурният прокурор е уведомен и е образувано досъдебно производство.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.