Моторист блъсна полицай, човек загина в катастрофа, двама се удавиха

0
339

Днес в катастрофа загина млад мъж. Двама туристи се удавиха в Черно море. Моторист блъсна полицай на пътя и след това катастрофира

Млад мъж загина в тежка катастрофа, а двама туристи се удавиха

Мъж на 33 години от Нови пазар претърпя катастрофа. На пътя от Исперих за Духовец е загинал около 9 часа.

Трагедията се е разиграла много бързо. Мъжът шофирал автомобил „Ауди“ с шуменска регистрация.

Докато вземал завой излязъл извън пътя и колата се преобърнала в крайпътното дере.

Полицията извърши оглед на място. Тялото е откарано за аутопсия в Съдебна медицина. Очаква се докладът на патолога да даде повече информация дали се касае за здравословно неразположение или за шофиране с несъобразено висока скорост.



Полицай спира за проверка с палка мотор, който се движил на пътя до с. Тетово. Мотористът отказва да спре и докато профучава край полицая, го блъска. Недалеко от патрулката на КАТ моторът излиза извън пътното платно и пропада в крайпътната пропаст.

На мотора са пътували двама мъже. Водачът е на 35 години, неправоспособен. Зад него стоял друг мъж също на 35 години. Двамата са от с. Беловец. Пострадалите са откарани в болницата. Имат охлузни рани, травми на стомаха и на гръдния кош.

Блъснатият полицай е получил травма на китката на едната ръка. Но не е сериозна, за щастие.

Вчера двама туристи се удавиха в Черно море.

Единият е на 53 години. Трагедията се е разиграла на плажа в Обзор малко преди обяд. Тялото е откарано в съдебна медицина при УМБАЛ в Бургас за аутопсия.

Вторият турист намира смъртта си в Приморско. Той е на 72 години от Русия. Тялото също е откарано за аутопсия в Съдебна медицина.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.