Топ лек при силни ставни болки

0
515

Този лек наистина действа безотказно

 

ставни болки
Този лек наистина действа безотказно

В следващите редове ще ви разкрием топ лек, който незабавно ще ви отърве от силните ставни болки.

Хората, попаднали в плен на силните ставни болки знаят колко коварни са те и как могат сковават.

Вероятно многократно сте чували за невероятните лечебни свойства на лимоните и колко полезни са те поради ред причини. Знаете ли обаче точните причини, поради които приемът на лимонов сок сутрин на празен стомах, е най-здравословното нещо, което можете да направите за себе си?

Оказва се, че този цитрусов плод е страшно полезен за лечението на редица проблеми със здравето, в това число инфекции на гърлото, запек, лошо храносмилане, проблеми със зъбите, изгаряния, ревматизъм, висока температура, вътрешни кръвоизливи, затлъстяване, изгаряния, дихателни проблеми и дори високо кръвно налягане (хипертония)



Освен това лимоните могат да се използват външно, при това също толкова успешно. Те действат като истински вълшебници върху косата и кожата ви. Една от най-големите ползи от приема на лимонов сок сутрин на гладно е, че стимулират имунната система и прочистват кръвта.

Вероятно всичко изброено по-горе, е сред причините, поради които този цитрусов плод е сред най-култивираните растения в света. Те са изключително богати на важни хранителни вещества като витамините А, В1, В6 и С, както и на флавоноиди, пектин, фолиева киселина, фосфор, калий, калций и др. Комбинацията от всички тези витамини и минерали е в състояние да ви предпази от редица заболявания.

Дори не сте подозирали какво съкровище е този цитрусов плод

Така например редовният прием на лимони или лимонов сок държи диабета далеч от вас. Освен това лимоните са изключително полезни за стомаха, черния дроб и червата.
Приемът на лимонов сок ще е от огромна полза и на жените, които страдат от сутрешно гадене или повръщане. Факт е, че само силният аромат на лимона може да елиминира гаденето, а ако приемете лимонов сок, ще предотвратите повръщането.

Въпреки всичко изброено дотук, силата на лимоните далеч не се изчерпва единствено в плода или сока им. Те съдържат удивителни ползи за здравето и в кората си. Лимоновата кора е отличен антисептик, който е в състояние да понижи високата температура. Освен това тя е и с прекрасно противовъзпалително действие, което тушира за раз време силните ставни болки.

Това се дължи на богатото съдържание на етерични масла в лимоновите кори. Те водят до отпускане на кръвоносните съдове и облекчаване на възпалението. Противовъзпалителното им действие е доста силно и поради тази причина лимоновите кори действат безотказно за облекчаване на ставни болки и невралгични такива.

За да се справите със силните ставни болки, е достатъчно да настържете кората на един био лимон (без бялата част). След това я наложете директно върху болезненото място, втривайки в кожата. Накрая увийте с бинт и оставете кората да си свърши работата в продължение на два часа, след което можете да отстраните компреса, пише webnovinar.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.