Дъжд от пари ще се излива върху тези зодии до края на годината

0
226

Чудесни новини

Дъжд от пари ще се излива върху тези четири зодии, Сн: ФБ

Времето започва да става мрачно, студено и дъждовно.

Но то няма да изплаши представителите на тези зодии.

До края на годината парите ще летят към вас. Дори и да не ви се струва възможно.

Зодия Рак е първата зодия.



На работното място се очакват отлични приходи. Дори и бизнесът, в който работите да е бил проблемен през изминалите седмици. Сега започва чудесно раздвижване. Ще имате повишение на основните заплати. Или допълнителни премии. Не ги харчете. Събирайте тези средства за предстоящите празници. Така ще зарадвате вашите близки с изненади и подаръци.

Зодия Лъв е втората късметлийска зодия.

Извън вашата работа ще получите допълнително приходи. Или ще успеете да се захванете с нов проект. Или пък ще получите доходи от имот, който ще отдадете успешно под наем. Но не бързайте да го продавате.

Везни е третата зодия с финансов късмет.

За вас е възможно неочаквано повишение в службата. То върви и с по-голяма заплата. Може да ви поканят като консултант по някакъв проект и така да получите още средства. Парите ще идват от неочаквани места, но ще ви радват.

Зодия Скорпион е сред родените с финансов късмет.

Звездите казват, че можете да спечелите от лотария. Пуснете фиш за тото или друга лотария. Но спечелените средства не ги харчете отново така, а ги приберете, защото втори път няма да имате печалба.

Ако преди време сте дали средства на заем. И досега не са ви ги върнали. Това ще се случи през следващите дни. Понеже не сте притискали човека, на когото сте заели парите, той ще ви се отблагодари подобаващо. На работното ви място се очакват бонуси и премии, писа Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.