Опити да оневинят акушерката, която преби малкото бебе в родилния дом (ВИДЕО)

0
341

България беше потресена от начина, по който акушерката наби и без малко не уби новородено бебе в родилния дом. Сега се опитват да я оневинят

Не е нужно човек да бъде прокурор, следовател или адвокат, за да прецени с каква жестокост акушерката наби малкото бебе през нощта без въобще да си дава сметка, че всичко се записва на камерите за наблюдение. Вижте видеото долу.

Софийска градска прокуратура (СГП) вчера внесе искане да бъде наложена на най-тежката предвидена мярка за неотклонение според Наказателния кодекс. Това е задържане под стража за акушерката Емилия Ковачева.

Наблюдаващият прокурор по делото обвини акушерката в опит за извършване на убийството на новородено дете.

akusherka
Акушерката бие малкото бебе

Защитата на прокурорката възрази и поиска по-лека мярка, защото клиентката се намирала в лошо материално положение и имала влошено здраве.



Въпреки тези доводи, съдът отхвърли иска и уважи искането на прокурора – задържане под стража, писаха в АФ.

Добре, че бебето беше бързо преместено в друго лечебно заведение и се възстанови. Ако нещо му се беше случило по-лошо или беше починало от ударите, положението наистина щеше да бъде страшно.

*******

akusherkata-emiliia-kovacheva
Съдът наложи на акушерката задържане под стража

След като из медиите бяха разпространени документалните материали за извършеното среднощно престъпление, психолози започнаха анализи  на ситуацията.

Оказа се, че много от работещите в болнични заведения, които ежедневно се срещат с тежки болести, безнадеждно болни или със смъртта, страдат от различни разстройства на психиката.

Не е въпрос на каприз, а реална необходимост хората да бъдат системно преглеждани от специалисти психолози, за да бъдат избегнати подобни неприятни инциденти като този с акушерката Ковачева.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.