Тази рецепта ще ви избави завинаги от високото кръвно

0
1867

Вълшебната смес наистина върши чудеса и за още редица здравословни проблеми

Ще ви разкрием вълшебната рецепта на 82-годишния дядо Жеко, която гарантирано ще ви избави от високото кръвно.

високото кръвно
Вълшебната смес наистина върши чудеса и за още редица здравословни проблеми

Той твърди, че преди четири години именно благодарение на тази рецепта е успял да се избави от високото кръвно, което на практика може да бъде много опасно. Макар мнозина да го подценяват, то може да застраши сериозно живота и здравето ви.

Възрастният мъж посочва, че отдавна знаел тази рецепта, но не вярвал, че наистина е способна на такова чудо, докато не я изпробвал.
И той като мнозина нямал доверие на разни природни илачи и ги смятал за бабини деветини.

Дядо Жеко признава, че се принудил да пробва тази рецепта от народната медицина, тъй като лекарствата станали твърде скъпи, а с малката си пенсия не успявал да си купи илачите за кръвно.



Освен хаповете за кръвно трябвало да приема и за сърце, и за ставите, и за какво ли още не… казано с други думи цялата му пенсия отивала за лекарства, че дори не му стигала.
Поради тази причина той се сетил за рецептата срещу високото кръвно, която знаел още от баща си.

Един ден решил, че нищо няма да му коства да я пробва. Твърди, че от тогава спрял да купува лекарствата за високото кръвно. Единственото лекарство, което взимал била тази вълшебна рецепта. С нея успява да поддържа кръвното си в нормални граници и не му струва скъпо.

За разлика от мнозина той не крие рецептата, с която е успял да пребори високото кръвно. Напротив, дава я на всеки, който има нужда от нея.
Този лек не е познат на много хора, но пък за сметка на това се оказало, че е изключително ефикасен.

За никого не е тайна, че ако високото кръвно не се лекува навреме води до тежки последствия като инсулт и инфаркт. Евтиният лек на бай Жеко подпомага и сърдечната дейност, подобрява дейността на черния дроб и повишава имунната система.

За да си приготвите тази вълшебна рецепта се нуждаете от следните продукти:
2 с.л. плодове от шипка
2 с.л. люспи от кромид лук
5 ч.л. борови иглички

В подходящ съд се сипва един литър студена вода, добавят се всички останали съставки и се слага на котлона да заври. След като заври оставете сместа още десетина минути на котлона. След като се охлади я прецедете.

Разделете количеството на две равни части. Всяка една от тях трябва да бъде приета в рамките на един ден, без значение по колко и по кое време. Бай Жеко споделя, че пие от вълшебната смес всеки път, когато е жаден, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.