Дами, ще се изненадате от нещата, на които мъжете обръщат внимание. Дори не подозирате! (I част)

0
258

Колкото и невероятно да ви звучи, те наистина забелязват всичко това

В следващите редове ще ви разкрием нещата, на които мъжете обръщат изключително голямо внимание, а вие дори не подозирате за това.

мъжете
Колкото и невероятно да ви звучи, те наистина забелязват всичко това

Оказва се, че често пъти дамите се оплакват от невнимание от страна на мъжете, но пък в същото време не отразяват наблюдателните им способности.
Със сигурност ще се изненадате да научите колко много дребни неща забелязват те, когато гледат дадена жена.

На тези неща всеки мъж обръща огромно внимание, особено що се касае за представителките на нежния пол. А те дори не подозират за това…

Ето кои са нещата, на които мъжете обръщат огромно внимание:



Храната
Оказва се, че мъжете обръщат доста сериозно внимание на количеството храна, което поглъщате, особено на първа среща. Преди да се паникьосате и да решите, че трябва да консумирате само вода и диетични салати, трябва да направим едно важно уточнение. Мъжете предпочитат дамите, до които няма да се чувстват като истински лакомници. Това означава, че няма нужда да се преструвате, ако имате здравословен апетит.

Гримът
Със сигурност мъжете не правят разлика между спирала и очна линия. Но пък със сигурност ще забележат дали изобщо носите в грим и ако носите, в какво количество е той. Резултатите от редица анкети сочат, че мъжете харесват, когато дамите носят грим, тъй като това означава, че са си направили труда да ги впечатлят. Същевременно обаче е добре да сте наясно, че обилните количества козметика по лицето ви, със сигурност ще отблъснат всеки мъж. От тук следва да се направи извода, че трябва да сте умерени във всяко едно отношение.

Цвят на дрехите
Мъжете със сигурност забелязват цветовете на дрехите, които предпочитате – крещящи и ярки или приглушени и неутрални. Освен това те несъзнателно ще се опитат да заложат на цветовата гама, която да допълва външния ви вид. Със сигурност биха се зарадвали, ако оцените усилията им.

Маникюр
Голяма част от мъжете смятат, че дамите си правят маникюр просто, за да се глезят. Въпреки това обаче не може да се пренебрегне фактът, че те ще погледнат ръцете ви и ще оценят хубавия маникюр. Някъде дълбоко в съзнанието си, те ще отбележат, че носите маникюр. Освен това ще им направи впечатление и цветът на лака, който предпочитате. Тук е много важно да отбележим, че от основна важност за повечето мъже е ноктите ви да са чисти и добре поддържани. Нали си представяте колко грозно би било, ако сте с маникюр и мръсни нокти…, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.