Меркурий излиза от ретроград: Животът продължава своя нормален ритъм

0
456

Планетата Меркурий навлезе в своя пореден период на ретроград на 19 май 2015 г.  и вече излиза от него. Какво означава това на практика?

Както ще чуете от видеото по-долу, когато Меркурий навлезе в период на ретроград, той започва да оказва негативно влияние върху живота на хората, независимо, че по принцип е една светла и позитивна планета.

По време на ретрограден Меркурий не трябва да се сключват нови договори, да се уговарят нови бизнес начинания, да се купуват скъпи предмети като техника или недвижими имоти, защото  може да се окаже по-късно, че сделката не е била успешна.

Планетата Меркурий навлиза в ретроград 2 или 3 пъти годишно за около 3 седмици.

merkurii-astrologia
Планетата Меркурий излиза от своя ретроград на 11 юни 2015 г. 

След като изтече периодът на ретроград на 11 юни 2015 г., от 12 юни  Меркурий отново започва да се движи в своята нормална посока на въртене, животът отново влиза в своя стар ритъм.



Можете да купувате нова техника и недвижими имоти, можете да сменяте работа или партньори, можете да започвате нови начинания, без страх, че дори и да сте предвидили всички възможни рискове, някоя непредвидена опасност може да ви изненада напълно неподготвени и неприятно.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.