Направете си този бърз еликсир за свежест и мигновена детоксикация в жегите!

0
614

Това е лесен за направа и страшно полезен за здравето и тялото еликсир – чудна детоксикация

Лято, жеги и задух, на които трудно можеш да удържиш – всичко това се задава още от утре (поне според компетентната прогноза на Емо Чолаков). А кой от нас и особено жените, не се побърква само от мисълта за предстоящото „подуване“ на тялото, отичане на крайниците и прочие „хубавини“, причинени от задържането на вода и токсини в организма?!

Затова ви представяме един от най-силните борци против подобни проблеми – еликсирът за мигновена детоксикация, който ни дава и тонус и свежест през целия ден.

детоксикация
Чуден и страшно бърз за приготвяне еликсир за детоксикация

Препоръчително е да го консумирате всеки ден като това ще ви е само от полза. Приготвя се страшно лесно, а продуктите, които ви трябват, присъстват във всеки хладилник. Това са една краставица, един лимон, около десетина листа от мента и два литра вода.

Вземете един по-голям и задължително стъклен съд или буркан, който да може да побере измитите и нарязани на кръгчета лимон и краставица. Към тях прибавете и листата от мента, също добре измити и ги залейте с водата, която непременно трябва да е студена.



Сложете буркана в хладилника и го оставете да престои в него един ден или поне повече от 15 часа. След това вече сте готови за детоксикацията на тялото си като пиете по две чаши – водни, от еликсира всеки ден. Добре е да ги изпивате около половин час преди да седнете на трапецата си за обяд или вечеря.

Тази разхладително-тонизираща и детоксикираща процедура се прави ежедневно поне в течение на петнадесетина дни. През това време, ако искате и да се отървете от някое и друго досадно килце и напитката да ви помогне за отслабване, то се въздържайте от консумацията на сладки храни, пържено и газирано.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.