Малката щерка на Христо Стоичков се омъжи след голям скандал

0
740

Христо Стоичков омъжи Христина, но най-интересното се случи малко преди това!

Вече и двете дъщери на Христо Стоичков са госпожи. В рамките само на месец Камата видя как и Мика, и Христина сключват брак. Втората се омъжи току-що на церемония в Правец, пише Pik.bg.

Щастливият избраник на футболната щерка се казва Лука Белич. Той е хърватин, бивш тенисист. Двамата живеят заедно в САЩ от няколко години.

Христо Стоичков обаче се превърна в по-голяма атракция от младоженците. Камата стори нещо, което предизвика смут в редиците на всички присъстващи.

Щерката на Христо Стоичков с младоженеца и кръстниците
Щерката на Христо Стоичков с младоженеца и кръстниците

Легендарният футболист преби шофьор на в. „България днес“, както съобщи „24 часа“ по-рано. Екшънът се разиграл в района на Етрополския манастир.



Стоичков побеснял в момента, в който научил, че са дошли неканени журналисти. Той излязъл навън да се разправя с тях. Колегите така и не напуснали автомобила си, тъй като били изплашени за сигурността си.

И с право, защото Стоичков почнал да ги обижда, псува, а накрая ударил няколко юмрука и ритника на шофьора на колата.

Дори се е стигнало до ПТП, тъй като жертвата опитала да се измъкне от побоя с газ назад, но в суматохата не преценила добре ситуацията и ударила БМВ-то на един от гостите.

В крайна сметка екипът на „България днес“ се изнесъл от сватбата на Христина, а на шофьора дори му бил написан акт за произшествието по време на побоя над него.

След като си свършил работата, да не пуска журналисти на церемонията, Христо Стоичков се върнал доволен в църковната зала. Там той видял как по-малката му дъщеря, която е само на 26 г., казва „да“ на своя любим.

Сред гостите на сватбата на Христина и хърватина са известни личности като Илиана Раева и Наско Сираков. Петър Михтарски, Тончо Токмакчиев, Кубрат Пулев и Андреа и др.

Именно фолк дивата е в репертоара на организаторите. Тя е влязла в него с няколко песни.

Сватбеното тържество в момента тече с пълна сила.

Topactualno.com пожелава на новата брачна двойка щастлив семеен живот!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.