Григор Димитров най-после е готов за деца, но не от Никол!

0
364

Григор Димитров иска да стане баща и вече обмисля как да го стори!

Никол Шерцингер няма да бъде майката на децата на Григор Димитров. Това стана ясно след раздялата на тенисиста с певицата, но неотменянето му на сватбата.

Григор Димитров
Григор Димитров иска дете от нея

Гришо все още не е дал заден ход от организацията по сватбата, която се готви в България. Това говори, че той още иска да се ожени.

По всяка вероятност жената, която ще му нахлузи за първи път халката, се казва Ализе Лим. Тя също е тенисистка и се говори, че заради нея Григор Димитров е оставил бившата вокалистка на Pussycat Dolls.

Гришо и французойката са заедно от около два месеца. Въпреки че връзката им е съвсем прясна, хасковлийският плейбой вече обсъждал с възлюбената си възможността да имат скоро дете.



Гришо навърши наскоро 26 г. и се счита, че е готов най-после за тази голяма крачка. Дори се говори, че той ще се венчае за Ализе в същите условия, в които щеше да го стори с Никол. Това ще стане догодина.

Според слуховете, сърцето на Никол било просто разбито. Тя усещала, че е изгубила последния си шанс да има деца и семейство. Певицата все пак скоро чуква 39 г., което не може да я радва.

Григор Димитров дълго време не беше готов за толкова сериозно обвързване – не и такова, касаещо брак и деца. Сега обаче той вече е по-зрял и е съвсем естествено да мисли за тези неща.

Гришо е може би най-големият женкар в мъжкия тенис. Всяка му се лепи, но той подбира здраво. Днес обаче сякаш вече е улегнал и знае какво иска от живота.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.