Христина Котларска говори за тайните на аурата и за висшата чакрена система (+видео)

0
933

В предаването „Без формат“ на Etv Haskovo гостува биоенерготерапевтът Неда Терзиева. Заедно с водещата Христина Котларска представят тайните на аурата и на кармата

Христина Котларска, водещ на предаването „Без формат“ поставя въпроса за аурата и кармата, както и за връзката между тях

В аурата се запечатват всички наши преживявания. Хора, които са сензитивни, умеят да разчитат по аурата записаната в нея информация.

Когато човек изгуби някой близък или преживее друг стрес, в аурата се образуват дупки, наречени пробиви.

Ако е загубен близък човек от мъжки пол, това дава отражение в аурата от ляво. Там се намират мъжките енергии.

Ако човек има проблеми в комуникацията с неговите родители, тогава се появяват проблеми в областта на краката. Първа чакра отговаря за земната енергия и за нашите корени. Всички родови проблеми се отразяват в областта на краката.



Дълбочината показва дали един проблем е на емоционално, ментално или на духовно ниво. От това зависи какви мерки ще бъдат предприети за решаването на проблема и премахването на блокажите.

Ние познаваме основните 7 чакри. Но те не са единствените. Има още от 8 до 13-та чакра. Те принадлежат към т.нар. висша чакрена система.

13-та чакра се намира някъде много високо в измеренията и е най-най-личният Аз. Намира се най-близко до Твореца – Първоизточникът.

Биоенерготерапевтът Неда Терзиева в студиото на „Без формат“

8-ма чакра се намира над главата. Тя е свързана с астралното пространство. Свързана е със сънищата. Оттам сънищата се наричат още астрални преживявания.

9-та чакра е бяла, 10-та е сребърна, 11-та е златна.

Кармата се отразява върху аурата. Ако е свързана с рода и със семейството, тя е представена като кръстчета в долната част на аурата. Ако кармата е свързана с човек, който не е от семейството и от рода, тогава се вижда в горната част на аурата.

Още интересни и полезни факти ще научите от видеото долу.

По време на разговора с Христина Котларска, биоенерготерапевтът Неда Терзиева препоръчва лесни техники за релаксиране и възстановяване на вътрешния баланс. Всеки сам може да ги прилага върху себе си без да се нужда е от чужда помощ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.