Топ астролог говори за родовата карма и как да се освободим от нея

0
1463

В поредицата „Без формат“ на ТВ Хасково гостува астрологът Хули Леонис. Двамата с водещата Христина Котларска говорят за родовата карма

Христина Котларска

Когато човек има добра връзка със себе си, той може да поддържа и добра комуникация с околните.

Ако един човек не познава себе си и своите нужди, той живее според т.нар. 3D норма. Следва установеното статукво. Води съществувание. Не се замисля дали то го задоволява или не. И това е така до момента, в който човек започне да усеща, че има някаква празнота. Че нещо не е наред.

Според астролога Хули Леонис до сега човечеството не е познало истинската любов между партньорите.

За много хора сексуалното привличане е израз на любовта, но то съвсем не е. В този случай емоциите са свързани с първа чакра.



Любов може да има само ако преди това човекът е намерил начин да се свърже със себе си. Такъв човек е логичен и изключително силен.

Когато човек обича той активира своята четвърта чакра. Всички емоции минават през сърцето.

Топ астрологът Хули Леонис говори да родовата карма

В 3D модела някой се опитва да вкара хората в определени коловози. В началото това са родителите. Не плувай, за да не се удавиш. Не се качвай на кон, защото ще те хвърли. А родителите откъде знаят, че точно тяхното дете не е родено, за да бъде жокей или плувец.

Един човек, който обича себе си срещне друг човек, който също обича себе си. И ако двамата започнат да се обичат, тогава те стават изключително силни, защото тяхната любов се мултиплицира.

Ако в един род през годините са се случвали подобни взаимоотношения, то хората от рода никога няма да се подчиняват на социалния тип модел. В противен случай се насажда страх. А там, където има страх, никога не може да има любов.

Още изключително интересни и полезни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Хули Леонис.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.