Стойчо Керев говори за ограбената история на България

0
2884

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост коментират колко много е преиначена и ограбена българската история

Стойчо Керев

В студиото на „Новото познание“ гостува журналистът Александър Стойчев.

Александър Стойчев казва, че се опитва да намери България. Някои търсят Атлантида, други търсят Лемурия, а той България.

За съжаление, толкова векове по-късно нашата страна все още не е намерена. Причините са няколко. Всички древни източници за нашата страна са фалшифицирани, орязани, унищожени или скрити.

Александър Стойчев имал шанса да попадне на източници, които са били укрити. Те му помогнали да прогледна и да види нещата от една различна гледна точка. Защото онази информация, с която ние разполагаме и ни е представена, е само една малка и нищожна част от реалността.



В миналото на въпроса „Кои сте вие българите?“ първият български владетел отговарял по следния начин. „Ние сме хората, създали човешката цивилизация и не сме свикнали някой да ни заповядва.“

Според проученото от Александър Стойчев, Русия искала да отцепи част от Османската империя, за да си я присвои. Българският народ не е такъв, какъвто трябва да бъде. Той е такъв, какъвто е формиран в канцелариите на Руската империя.

Българската история такава, каквато я познаваме днес, е написана от руснаците и от Ватикана.

В архива на Османската империя има документи, които се отнасят за Санстефанска България. През 1934 г. тези документи са били купени. Към България тръгват цели 6 вагона през 1936 г. и на гара Побит камък тези документи изгарят. Изгорели са при неизвестни обстоятелства.

Юри Венелин прави изследвания на българските земи по поръчка на Руската империя. Той бил честен историк и изследовател. Неговото заключение било, че българският народ е трудолюбив, чист и изключително честен. Единственият му недостатък е, че не е войнствен.

Много преди Кирил и Методий да създадат азбуката, българската империя е имала своя много по-древна писменост, наречена Българица. Тя била руническа. Лингвистичната школа на българската империя се е намирала в Абхазия.

Александър Стойчев говори за Атила и разкрива още изключително интересни и непознати факти за българската история във видеото долу.

Стойчо Керев ще направи последна прожекция за тази година

Последната за 2019 г. прожекция на култовия филм „Измамна реалност“ ще се състои в Благоевград. На 15 ноември от 19 до 21 часа в зала “Пейо Яворов”.

Билети можете да си закупите и от epaygo.bg.

Стойчо Керев ви очаква.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.