Проф. Филипов прави сензационни разкрития за извънземните и за създаването на космически войски

0
534

Астрофизикът проф. Лъчезар Филипов гостува в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково. С водещата Христина Котларска разговарят за извънземните и за космическите войски

Проф. Филипов  говори за извънземните

Тази година се навършват 50 години от първото кацане на Луната. Науката вече има и нови доказателства за съществуването на извънземните.

На 14 и 15 септември 2019 г. в Сан Марино се проведе 28-та Световна научна конференция. Проф. Филипов изнесе два доклада. Единият е „50 години след кацането на Луната и кой ни спря“. Вторият е „Световната коалиция за контакт с извънземните“.

В студиото на „Без формат“ проф. Филипов споделя интересна информация за последните открития, свързани с извънземните.

Президентът Тръмп обявил преди време, че ще бъдат създадени т.нар. Космически войски. Този въпрос също е бил дискутиран на конференцията в Сан Марино.



За да има войски, означава, че трябва да има и въоръжение. До скоро американците са отричали, че жителите на планетата имат връзки с извънземните. Че нямаме технологии, свързани с инопланетяните. Космическите войски трябва да бъдат оборудвани с космоплани. А оръжията са на ниво лазер и по-модерни.

Италианските астрофизици и уфолози представили шокиращ доклад в първата част на конференцията. В него показали доста странни самолети и друг тип оръжия в Китай, в САЩ и в Русия. На конференцията е правен коментар, че за да се развият тези технологии, са били използвани задкулисни контакти. Защото точно Пентагона и други организации говорят против извънземните, а в същото време използват техните технологии!?

През 1974 г. е прекратена програмата Аполо. Изтъкната причина е прекалено големият финансов ресурс, на който САЩ повече не можел да издържа. Финансовите анализи показват, че това не може да бъде основателна причина.

Другата причина е войната във Виетнам. Но САЩ е воювала в различни войни. Това не може да бъде основателна причина, казва проф. Филипов.

През същата 1974 г. Вернер фон Браун е уволнен от НАСА, малко преди програмата да приключи.  Самият фон Браун е заявявал, че на Луната са се срещнали с други, много по-развити от нас цивилизации.

Проф. Филипов коментира, че по-вероятно е земляните да сме получили забрана да ходим на Луната. Може би сме сбъркали по някакъв начин в подхода си. Дали заради Аполо 13, който трябвало да взриви бомба на Луната, за да се разбере дали нейната вътрешност е куха.

Във втората част от конференцията са говорили за планинската зона в Италия Валмаленко. Преди 15 години туристи си правили панорамни снимки. При проява на лентите и вадене на снимките излезли човечета с ръст 50-60 см.

През 1936 г. Мусолини създава организация за уфология. Настоящата се нарича КУН и е наследник на тази от 1936 г. Организация КУН започва да наблюдава зоната Валмаленко. И се оказало, че там редовно има различни светлини. Засичани са обекти на НЛО, които кацат на това място.

В Германия след падането на Берлинската стена било забранено да се говори за извънземните. Група учени водят съдебни дела, които печелят и благодарение на тях уфологията започва да се развива отново. Отворени са архивите на Щази.

Още изключително интересни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.