Красивият кинжал на Тутанкамон има извънземен характер (ВИДЕО)

0
542

В гробницата на Тутанкамон, сред много прекрасни артефакти, е открит красив кинжал, а учените вече са категорични в неговия извънземен характер

Кинжалът на Тутанкамон е с дължина 35 см.

Той е открит през 1925 г., заедно с още стотици впечатляващи предмети  в гробницата на младия египетски владетел, чиито откривател е британецът Хауърд Картър.

Дълги години учените се опитваха да разгадаят от какъв материал е изработен красивият кинжал с висока ювелирна стойност.

Вече са категорични, че той има извънземен характер.



Тутанкамон
Кинжалът на Тутанкамон е изработен от злато и от желязо, донесени от метеорит

Материалите – вид злато и вид желязо не съществуват на Земята.

Учените и най-вече физикът проф.  Франческо Порчели от Университета на Торино, обясняват, че тези материали са пристигнали на Земята с метеорит.

Тук находчивите египтяни са съумели да отделят ценните метали от въгленообразната консистенция  на метеорита и да ги оползотворят по такъв начин, че да достигнат до наши дни.

През 2010 г. учените вземат решение да изследват състава на кинжала, когато посещават пустинния кратер Камил, образуван сред пясъците на пустинята.

Точно там откриват следи от метеорит и същите елементи, от които е изработен уникалният кинжал.

По отношение на Египет, това е най-малката връзка на тази изключителна цивилизация с извънземните, защото паднал метеорит е едно нормално физично явление, освен ако нарочно не е бил отклонен от външни сили, за да падне точно на тази земя.

Проф. Сергей Игнатов, който известно време беше министър на образованието, е египтолог и един от най-уважаваните учени в целия свят.

Миналата година той беше в Египет, защото там открили нова гробница и учените започнали да я изследват.

Тази година разкопките и научните работи продължават.

Проф. Сергей Игнатов разказа по Би Ти Ви, че в египетските гробници се срещат надписи, които гласят, че когато боговете напуснали Земята, хората започнали да строят храмове.

Кой са тези богове? Точно извънземните същества.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.