Алена дава препоръки по време на Ретрограден Меркурий

0
424

Първият Ретрограден Меркурий за 2020 г. тече в момента. Периодът започна от 17 февруари и ще приключи на 10 март 2020 година

Астрологът Алена говори за първия на 2020 година Ретрограден Меркурий

Планетата Меркурий три или четири пъти в годината променя своята посока на движение.

Тази добра и позитивна планета започва да създава проблеми на хората в различни направления от живота.

Затова Алена и останалите астролози винаги предупреждават, за да си спестите излишни главоболия.

По време на Ретрограден Меркурий можете спокойно да довършите всички свои начинания, които сте започнали или сте планирали по-рано.По време на този период трябва да бъдете внимателни.

Не трябва да подписвате важни договори ако това не е спешно и наложително. Възможно е нещо да не догледате добре и след време тези договори да бъдат във ваш ущърб.

Не трябва да купувате никаква техника, ако това не е прекалено спешно. Например един бойлер, който е жизнено необходим в дома трябва да бъде сменен, ако се повреди. Но ако искате да си купите нова и по-модерна техника, изчакайте да отмине 10 март и след това действайте.

Меркурий е планета на пътуванията и на комуникациите. През периода на ретроград бъдете внимателни. Ако се случи да се запознаете с нови хора, не ги допускайте от раз в своя живот. Може да се окажат предатели или да ви причинят неприятности след време.

Изчакайте периодът да отмине. Тогава ги огледайте обстойно. Ако отново сметнете, че са свестни и надеждни хора, продължете своите контакти. Ако забележете нещо смущаващо в тяхното поведение, отдалечете се от тях.

Ретрограден Меркурий не влияе зле само на онези от вас, които сте родени в такъв период.

Още интересни и полезни съвети относно периода на Ретрограден Меркурий ще  научите от Алена от видеото на БТВ ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.