Илиана Раева и Наско Сираков нахраниха бездомно куче и веднага се похвалиха (ВИДЕО)

0
225

Илиана Раева се похвали, че с мъжа й са проявили човечност и са дали на едно животно да се нахрани. Двамата обаче не са взели кучето си у дома!

„Животните нямали души…
Те растенията имат, та животните…

Днес се разхождахме с Наско в разкошна градина.
Още при излизането от хотела, този Кучо се приближи до нас и от безопасно разстояние започна да ни следва. С времето се приближаваше все повече и повече. Изследваше ни. Дали ще го харесаме или не. Усети, че му се радваме и започна да тича пред нас.

Илиана Раева и Наско
Илиана Раева и Наско Сираков нахраниха куче и се похвалиха

Като наш пазач проверяваше пътеките преди нас , връщаше се и сякаш ни казваше: “ Давайте смело от тук, няма опасност!” След това весело пак ни изпреварваше предусещайки посоката ни. Два-три пъти ние рязко нарочно сменяхме пътеките, за да го изненадаме. Той веднага се втурваше към нас и ни изпреварваше щастлив, доказвайки ни, че не можем да му избягаме.

Стана наша сладка компания и накрая преценихме, че с грижите, които положи за нашата “безпрепятствена” разходка заслужава бонус. Намерихме едно супермаркет че. Наско отиде да му купи саламче, а аз му казах да стои с мен до пейката, на която седнах да изчакам.



Като всеки “уличник” беше невероятно умен и разбираше всичко, което му казвах. Сякаш разбра, че ще има подарък и започна да ме прегръща, да се радва и да скача отгоре ми. Страхотен сладур. Накрая Наско се появи с очаквания подарък и той беше най-щастливото куче на света.
Радвахме му се и двамата.

По-късно погледнахме от терасата на стаята и го видяхме как сладко спи на припек в парка.

Бог е създал Кучетата, за да ни научи на преданост, вярност и безусловна Любов.
Те заслужават нашето добро отношение, грижи и любов.❤️“

Източник: Фейсбук профила на Илиана Раева

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.