Подари с любов! Виж за изкуството да подаряваш подаръци!

0
911

Всеки човек обича да получава подаръци, а още по-приятно е, когато подариш подарък и предизвикаш възхищение и широка усмивка.

Има различни поводи и празници, понякога купуваме и без повод. Прието е за рожден ден, за раждане на дете, за сватба, да не се ходи с празни ръце. Но как да изберем най-подходящия подарък? Как да бъде той уникален, да не се повтаря и същевременно, да е по „джоба ни“?
Ще Ви покажем някои малки хитрини, които, разбира се, са само предложения, защото и най-скъпият и красив подарък, подарен на неподходящ човек, е само ценна и непотребна вещ.
Като цяло, ще разделим подаръците на две категории – материални подаръци и практични подаръци. Тук, не включваме сувенирите, които са доста чест избор на всеки от нас, защото те са просто красива вещ в секцията и нищо повече.
За материалните подаръци – бихме определили всичко, свързано с благородните метали – сребро и злато, в някои случаи, според бюджета – и скъпоценни камъни, автомобили, апартаменти и прочие.
За практичните подаръци – това е всичко, което може да се облече, да бъде изпито, вкусено по някакъв начин, а най-добре е, когато след консумацията остава нещо за спомен. Перфектното решение е, когато разполагате с време, да персонализирате подаръка за определения човек – а именно, Ваш текст, снимка, дата. В тази категория влизат дрехи – тениски, блузи, и др., бутилки с алкохол – вино, Джак Даниелс, Бейлис, с етикети с Ваша снимка, бонбони или бонбониери с име, текст или снимка. Предложения можете да видите ТУК>
8-mi-mart-podarisliubov.com-vino 8-mi-mart-podarisliubov.com-shokolad
Когато подарявате подарък на много близък човек, е добре да посочите снимка или текст, нещо,което Ви свързва двамата, и което ще предизвика усмивка и дори прегръдка.
За наближаващия празник на жената, 8 март, бихме Ви препоръчали да подарите вино с етикет, купа с надпис за „Най-обичана жена“ и името на жената, грамота в рамка, или шоколадова бонбониера със снимка и текст. Когато подаръкът е за мама, можете да изберете вариант на бонбоните със стихове на Елисавета Багряна – пример вижте ето ТУК> 
8-mi-mart-podarisliubov.com-gramota
8-mi-mart-podarisliubov.com-kupa
И, разбира се, когато Вашето дете и Вие сте доволни от грижите и вниманието на учителките, в училище или детската градина – варианта с цветята е прекалено комерсиален. Ако се замислите, тези цветя, красиви и ароматни, ще прецъфтят и ще увехнат, и ще бъдат изхвърлени на кофите за боклук. Бихме Ви препоръчали да оцените тяхното внимание и да им подарите нещо, което ще остане за спомен, и ще си спомнят за Вас всеки път, когато го видят – това може да е грамота, чаша за кафе или чай. Ако  подаръка е за завършване на училище – няма по-добро предложение от купа с текст и дата. Така наистина ще предизвикате възхищение и госпожата ще Ви бъде изключително благодарна, още повече, тя може да закачи грамотата на видно място, и всеки път, когато някой я види, тя ще се чувства страхотно.
Преди да изберете подарък, помислете  за човека, който ще го получи.  Какво би го впечатлило. Дали ще го използва, за да му напомня за Вас? И не забравяйте, най-добрия подарък е този, който е избран с любов!
Така и ние открихме този прекрасен сайт https://podarisliubov.com/.
loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.