Стил и блясък в Лондон: Ослепителната херцогиня Кейт в центъра на световните медии

0
451

Херцогиня Кейт отново блесна в световните медии. Всички погледи са вперени и в поредния красив тоалет, с който се появи на важна годишнина

Херцогиня Кейт отново привлече погледите на целия свят

В Бъкингамския дворец ученици, участници в благотворителни организации и херцогинята на Кеймбридж отбелязаха заедно годишнина.

25 години от основаване на Place2Be.

Кейт Мидълтън е патрон на организацията от 2013 г.

Работата е свързана с взаимодействие с други благотворителни фондации на Кейт и Уилям. Както и с инициативите за ментално здраве при подрастващите.



Херцогиня Кейт блесна с новия си тоалет на Джени Пакам. Дълга пурпурна рокля с красива бродирана дантела на бюстието и на ръкавите. Малката клъч чантичка е изработена от същия плат.

По-рано през деня херцогиня Кейт присъства на службата в Уестминстър за благополучието на Общността на нациите. В Общността на нациите членуват 53 държави, начело на които стои кралица Елизабет Втора.

Кралица Елизабет Втора, принц Чарлз и Камила, принц Уилям и херцогиня Кейт бяха сред официалните лица. Присъства най-малкият син на кралицата принц Едуард и неговата съпруга Софи.

Всички очакваха с огромен интерес появата на принц Хари и Мегън Маркъл.

Те пристигнаха на Острова на 6 март. Участваха в няколко предварително планирани събития. Последното от тях беше участието им в молебена в Уестминсър.

В края на месец март официално приключват техните делови отношения с британското кралско семейство. От 1 април поемат по пътя на независимостта.

Но самата служба премина без скандали. Кейт и Уилям успяха да се държат с Хари и Мегън така сякаш нищо не се е случило.

А кралицата успя да запази хладнокръвие и да игнорира своя внук и съпругата му.

След церемонията Мегън Маркъл се прибра в Канада при малкия принц Арчи. А принц Хари остана на Острова.  Той проведе среща с млади британци.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.