Пророчества на Ванга за края на света (+видео)

0
1014

През последните години сериозно се заговори за различни пророчества на Ванга. Особено онези, които са свързани с края на света

Ванга и нейните пророчества

По света почитат предсказанията на Нострадамус.

Но той е писал доста иносказателно. Трудно може да се разбере какво е забелязал в неговите видения.

Затова пък онова, което баба Ванга е казала, се е сбъднало. И тези пророчества вече се отчитат далеко зад границите на България.

Още повече, че нейните пророчества са ясни и категорични.Преди повече от 30 години баба Ванга казала, че Сирия ще падне.

И когато това се случи, в света ще стане страшно. Светът няма да свърши, но в никакъв случай няма да бъде същият.

Сирия в момента прилича на една огромна развалина. А  преди години там са съществували красиви и цветущи градове. Снимки с дрон показват тези страшни гледки.

Всички ставаме свидетели на онова, което се случва по света. Не само в Азия.

По цялата планета се наблюдава бум на природни катаклизми и стихии. Япония продължава да държи първенство по сеизмична активност, но други страни вече плътно я следват.

Европейците завладяват и колонизират Америка. Те избиват голяма част от индианците, а другите са колонизирани.

В същото време не са приели познанието на тези хора. Индианците са имали много силно развита интуиция. Интуицията е повече от човешкия интелект. Америка ще бъде една от първите страни, които ще пострадат.

Там се разразяват неописуеми стихии като торнадо и други. Най-мощните самолети и танкове са безсилни да им се противопоставят.

По принцип Ванга се е въздържала да казва години. Информации, които се тиражират през последните години, трябва да се подлагат на съмнение. Например през 2020 г. ще стане това или няма да се случи онова, според разни издания.

Един от малкото пъти, в които си е позволила да каже точни години е следният. Тя обяснила, че 60 години след 1979 г. (2039 г.) Русия ще бъде изключително мощна държава. Тя ще се рее като един орел над Земята.

Русия ще се превърне в духовен господар на планетата. Става дума за духовна сила, а не за политическа или икономическа.

Ванга казвала, че руските майки ще родят духовните чада на планетата. Американските майки ще родят технологичните деца на Земята.

Още интересни и непознати факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.