Нострадамус шокиращо: Спасителят идва през 2016 г. (Ще има ли война?)

0
461

Открито е неизвестно, но шокиращо пророчество на Нострадамус

Нострадамус предрича невероятни неща. Според великият френския астролог и пророк през 2016 година ще се роди човек, който няма да допусне световен апокалипсис. Той не уточнява от коя раса и в коя държава ще се роди Спасителят. Човекът, който ще се роди тази година ще успее да отвори умовете им, за да не се стигне до затриването на света.
Ще се сбъдне ли пророчеството на Нострадамус?
Ще се сбъдне ли пророчеството на Нострадамус?

Картината, която световноизвестният оракул чертае за тази година е доста страховита.Но в неговите записки има и огромна доза надежда, за да не се осъществят негативните пророчества. Мишел Нострадамус твърди, че именно през 2016 година ще се роди ново религиозно учение в Русия.

То ще пребори всички останали, включително юдеизма, християнството, дори и исляма, и ще набере невероятна скорост и разпространение.

Френският пророк предвижда също то да се превърне в световна религия. Благодарение на него в световен мащаб ще възникне нов социум и нова култура, която да обедини света.

Най-великият гадател предупреждава за много катаклизми, както и възможност за възникване на трета световна война, която ще дойде от Иран, а агресията е към Турция. Ролята на Русия е на омиротворител, която е възможно да спре заплахата от война,твърди великия маг.



Освен това ролята на Русия не свършват само с това. За нея пророка вижда нов, златен век в периода от 2016 до 2020 г., тя ще процъфти, ще има икономически скок и напредък, силна позиция в политически план. За Америка историята предвижда обратното-икономически срив.

Според неизвестни записки на великия гадател ни очаква нова, непозната болест, която ще вземе много жертви. За нея няма да има лек и болестта ще дойде от африканските страни. На черният континент ще има недостиг на питейна вода и заради това много народи от Африка ще се преселват в Европа, което ще доведе и разпространи болестта.

Мрачна прогноза чертае оракула за Китай и Близкия Изток. Според Нострадамус там ще има много катаклизми, земетресения и големи разрушения.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.