Рецептата на Нострадамус: Сваля кръвно и „тушира“ лошия холестерол!

0
468

Нострадамус е оставил ценна и лесна рецепта през вековете

Пророкът и лекар Мишел дьо Нострадамус е живял преди пет века, но в пророчествата му рядко се забелязва несъответствие. Уникалният маг е оставил и куп ценни съвети, които и сега, в 21 век наистина вършат чудеса. А като всяко гениално нещо са и изключително прости, и лесни за изпълнение.
Разбира се, много от тях съвременния човек знае и изпълнява, но не в такъв чист и простичък вид, какъвто съветва гениалния Нострадамус.

Великия прорицател, чиито страховити прогнози се сбъдват, дава едно просто лекарство за лечение на доста опасни болести, които са бич на обществото ни. Той съветва винаги в джоба си да държим чесън. Според Нострадамус само една скилидка от този доказал свойствата си зеленчук върши чудеса.

Нострадамус е бил не само пророк и астролог, но и лечител
Нострадамус е бил не само пророк и астролог, но и лечител

Чесънът предпазва от уроки и злини, твърдят прословутия ясновидец. Взимайте една скилидка преди всяко хранене срещу зарази или пийте по една чаша червено вино с една капка чеснов екстракт и това ви гарантира вечна младост, били препоръките на знаменития философ.

Японско проучване „разшифрова” казаното от световноизвестния маг. Учени от Страната на изгряващото слънце са установили, че ако се хапват само две скилидки чесън на ден в продължение на половин година, това ни гарантира нормализира кръвното налягане. Пак там е проучено, че четими месеца взимаме ли с храната си само по едно скилидка това понижава с двадесет процента лошия холестерол.



Широкомащабно проучване в Пенсилванския университет също потвърждават думите на Нострадамус. Спецовете зад океана са установили, че добавка на чеснов прах към блюдата ни забавя развитието на раковите клетки. Тези и други изследвания всъщност подкрепят казаното преди векове от френския астролог.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.