Валентин Кулагин с разкрития за скандалното си участие във „ВИП Брадър“!

0
323

Валентин Кулагин остави огромна следа във „ВИП Брадър“. Неговото участие бе оприличено като скандално, но той самият много се радва на себе си и това, което е правил вътре!

„Преди няколко часа ми изпратиха клипче от паметното ми участие във „Вип Брадър“. Което и аз не разбрах защо е чак пък толкова такова.. Не съм гледал предаването, освен влизането ми, визитката.. И излизането ми.. Интересно ми беше как е представена ситуацията ми с певицата Ваня. Не фолкпевицата, а Костова.

Валентин Кулагин
Валентин Кулагин не се е гледал във „ВИП Брадър“

После заминах за Дубай, мислейки, че ще го изгледам там. Оказа се обаче, че не мога да отворя нова плей в Емирствата.

И остана така. После разбрах, че са го свалили от сървърите на Нова. И още не съм го изгледал. Колкото и невероятно да звучи, дори моите приятели не вярват, че не съм го гледал..ОБАЧЕ тази вечер, ми изпратиха в инстаграм клипче, в коeто се изявявам. Нещо съм набрал на Папи. 3 мин. от 40 дни, които дори не помня. Гледайки, осъзнавам колко събитийно и важно е било участието ми. И ЗАБАВНО. Ама дори аз се забавлявам с това. 😂

А е много трудно някой да улучи чувството ми за хумор..И после защо всички обичат Биги. Ми той и да не ти е тип, го заобичваш бе..
това е единствения човек, който МОЖЕ БИ знае по-добре от теб как се чувстваш.
И знае как да го представи маркетингово.
И кинематографично. Аз се харесвам дори в моментите, в които не се харесвам.

Реших. В момента ако го намеря или ми го свалят на едно стабилно 4К, мога с голям кеф да го изгледам по време на тази ситуация.. В която всички сме.

Стига само цифри и страх!
Нека си припомним какво е свободата!“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.