Две зверски катастрофи взеха две жертви, а пет души са ранени

0
241

Две български семейства са почернени след двете катастрофи. При едната загина мъж, а при другата жена

Две тежки катастрофи взеха две жертви

Лек автомобил „Шкода“ се движи по главен път Е-79.

В района на село Новачене, общ. Ботевград, обл. Мездра се разиграва тяхната трагедия.

В колата пътуват бащата, който шофира, майката и тяхното дете от Козлодуй. В насрещното платно приближава турски ТИР с ремарке, който се движи в посока към София. Ремаркето поднася и удря автомобила.  На място загива бащата, уведоми БТВ.

Майката и детето са откарани в болница. Майката е настанена във врачанската болница, а детето в „Пирогов“. Двамата са получили тежки наранявания. За момента все още нямаме информация дали тяхното здравословно състояние се е подобрило.



Тежката катастрофа затвори за движение пътя в района на Искърското дефиле. Наложи се превозните средства да се движат през обходен маршрут.

Втората катастрофа се разигра в Южна България.

Жена шофира лек автомобил и преминава през село Дебращица, обл. Пазарджик.

Спуска по стръмен път със завой. Изтърва правоуправлението на автомобила и излиза извън пътното платно. Колата се забива в къща, пред която се намират четири възрастни жени.

Жените имали традиция вечер да се разхождат нагоре към гората. След разходката се спират, за да си поговорят още малко. Колата връхлита четирите жени. Едната от тях загива на място. Другите три са откарани в болницата в Пазарджик за лечение. Една от тях е в доста тежко състояние. Те са на възраст от 70 до 88 години. Жертвата е на 76 години.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

Разследването на трагедията продължава, обяви БТВ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.