Доказано: Чудотворна икона на Пресвета Богородица у нас дарява бебета

0
704

Чудотворна икона на Пресвета Богородица доказа, че помага на бездетни родители да имат бебета

В България има много чудотворни икони на Пресвета Богородица, които помагат в различни трудни и дори кризисни ситуации.

Някои лекуват различни болести, други предпазват от магии, трети намират работа или подходящ партньор в живота.

В последните години у нас бездетието се превърна в сериозен проблем.

Много семейства искат да имат деца, но по различни физиологични причини това не е възможно. Прилагат се процедурите инвитро, но понякога и те не могат да осигурят деца и желаните наследници на семействата.Пресвета Богородица
Казанската Пресвета Богородица също е чудотворна икона

Крайната инстанция са чудотворните икони. Чудотворната икона на Пресвета Богородица, известна като Златната ябълка помага.

Друга икона, която доказа, че е чудотворна и вече помага, е откритата в края на 2013 г. в Лопушански манастир.

Това е същата икона, която стояла зазидана в продължение на около 150 години в стената на църквата. Жена сънувала Пресвета Богородица и тя й казала къде точно да направят отвор в стената, за да открият онова нещо, което е скрито.

Жената, която е вярваща и силно набожна, никога преди това не е ходила на поклонение в Лопушански манастир.

Тя нямала представа как точно изглежда църквата и други подробности. Обадила се по телефона на игумена и му разказала онова, което преживяла през нощта.

Игуменът и останалите монаси изпълнили наставленията на Пресвета Богородица и останали изненадани, когато махайки една тухла, пред тях се появила ниша. А в нишата имало скрита икона, увита в парче плат.

По иконата има направен сребърен обков, което означава, че тя е чудотворна.

Чудотворна икона
Чудотворната икона от Лопушански манастир дарява бебета

Младо семейство от село, разположено много близо до Лопушански манастир отишло на поклонение пред иконата. Въпреки, че са женени от няколко години, не могат да имат деца.

Това била основната причина да пътуват до манастира.

В същото време двойката подала документи в предаването на Гала, с които кандидатства за безплатно инвитро. Чрез случаен избор, Гала изтеглила три двойки с репродуктивни проблеми. Една от тях е именно семейството, което потърсило помощ от Лопушанската Пресвета Богородица.

Всяко семейство, което страда от подобни проблеми, да направи едно поклонение до Лопушански манастир и да търси помощ от тамошната чудотворна икона на Пресвета Богородица.

 

сподели бутон

loading...