Галена и Преслава постигнаха страхотен успех: Честито!

0
352

Феновете на Преслава вече могат постоянно да слушат нейните песни. Галена постигна успех със своя песен

Галена и Преслава

Митко Димитров, собственик на „Пайнер“ позволил на Преслава да си направи собствен канал във видео мрежата You Tube.

В него певицата ще публикува само своите песни и хитове. По този начин всички фенове на Преслава бързо и лесно ще имат достъп да нейните изпълнения.

Песните на поп фолк дивата няма да потъват в необятното интернет пространство. А всеки почитател, който се абонира за нейния канал, ще получава всяко ново качено видео.

Както знаете, под видеата имате възможност да оставяте и вашите коментари. Споделяйте какво ви е харесало или не в изпълнението. Пожелавайте успехи на Преслава. Критикувайте я, ако нещо не ви допада. Споделяте нейните видеа.



И добрата новина е, че през следващите дни Преслава ще пусне своя нова песен. Тя сподели, че с нетърпение очаква да прочете вашите коментари. За да си свери часовника дали се е справила добре и този път.

Песента на Галена „100 живота“ вече е абсолютен хит.

Певицата я пусна на своя You Tube канал на 6 май 2020 г. За един месец песента има 7,7 милиона гледания. А лайковете са невероятно много.

Близки на Галена казват, че от този хит успяла да спечели доста добре. Но фурията не се вълнува чак толкова от финансовата част, а от емоцията, която е донесла на своите почитатели.

Във видеото Галена си партнира с Иво Аръков, припомни Monitor.

Певицата му благодари, защото докато снимали го подложила на голям тормоз. Защото тя е абсолютен перфекционист в работата си. Но и актьорът не се оплаква. Иво Аръков също е благодарен на Галена за шанса, който получил да работи с нея.

Всички, които са гледали видеото и са чули песента казват, че с всяка нова песен певицата става все по-добра. Тя надгражда своя талант и затова успехите й не закъсняват.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.